Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Lekker Feelgood boek om te lezen

Nathalie Koenekoop 26 april 2017 Auteur
Het verhaal begint en je wordt meteen in het verhaal getrokken. Caitlin is met haar vriendinnen een paar dagen naar Londen, maar eigenlijk wil ze liever bij haar vriend Steven zijn.
Tijdens het uitgaan ontmoet Caitlin Max. Ze probeert te doen alsof ze hem niet herkent. Als lezer word je nieuwsgierig naar die Max. Wie is hij en waar kennen ze elkaar van?
Leuk dat het begin zich in Londen afspeelt, ik ben er twee jaar geleden voor het laatst geweest en dat schept ook een heel eigen beeld erbij.
Ik vond het verhaal halverwege iets vertragen, maar dat stoorde niet. Even rust in het verhaal. Naar het einde toe komt de vaart er weer in.
Wat een lekker Feelgood boek is dit. Marina Folkers heeft een fijne schrijfstijl.
1

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Nathalie Koenekoop

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.