Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

De stem

08 mei 2018
De stem

Na een spannende proloog schiet het verhaal over naar Maarten. Zijn leven is saai en hij zit psychisch in de knoei. Op een gegeven moment begint hij een stem te horen, die hem een beter bestaan kan geven dan het saaie leventje dat hij nu leidt, aldus de stem zelf.

Verschillende verhalen, die op een bepaalde wijze gekoppeld zijn, wisselen elkaar af. De hoofdstukken zijn kort en vlot geschreven, en dat zorgt ervoor dat je door wilt blijven lezen. De schrijfstijl van Suzanne Esther is apart. Korte bondige zinnen, en dan soms gooit ze er een hele lange tussendoor. Dat kan soms even voor verwarring zorgen. Toch drukt het de pret van het verhaal niet.

Ofschoon dit niet mijn genre was, had de auteur me toch mee in haar verhaal. Dus petje af voor haar. Ik geef De Stem 3.5 sterren en rond af naar boven.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!