Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Romantiek en spanning

Nachtmuziek van Nora Roberts is een boek dat je lastig weg kunt leggen. Er is zowel romantiek als spanning aanwezig in het verhaal.

De violiste Caroline Waverly verhuist naar het kleine plaatsje Innocence. Een gebeurtenis maakt een heftige indruk op haar. Daarnaast voelt ze zich aangetrokken tot Tucker Longstreet. Het begin van de verhouding is aarzelend, maar al snel wordt het een vurige relatie. Hun relatie wordt echter flink onder druk gezet door allerlei ontwikkelingen in het plaatsje...

Het boek is een wervelwind aan gebeurtenissen. Je valt van de ene gebeurtenis in de andere. Het tempo in het boek ligt daarom enorm hoog.

Sommige perspectieven zijn niet direct helemaal duidelijk. Je weet soms niet vanuit welke je hoek iets leest. Dat kan heel verwarrend zijn en heeft een negatieve invloed op het vervolg van het verhaal.

De combinatie van de romantiek met de spannende elementen van een thriller is goed gedaan!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Veronique Janssen

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.