Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Mindful Challenge Boek&Kleur 1: Lente in coronatijd

op 21 maart 2020 door

Doe mee met een mindful challenge

Een collega bracht me op een leuk idee!
Nu we vanwege coronamaatregelen afstand bewaren en thuis blijven is het goed om te zoeken naar kleur en verbinding. Een mindful challenge, die wij op het werk sinds twee dagen inzetten om elkaar op te vrolijken, zette me aan het denken. Wat verbindt ons hier in tijden van crisis? Juist. Boeken!

Hoe werkt zo’n challenge?
Kies elke dag een kleur uit, voordat je je hoofd buiten de deur steekt voor een frisse neus; vanaf het balkon, in je tuin, tijdens het noodzakelijke winkelen of op de plek waar je kunt wandelen zonder andere mensen te dicht te naderen. 
Als boekenliefhebber kies je vast het liefst een kleur die past bij de cover van het boek dat je nu leest. Tijdens je frisse neus moment maak je foto’s van voorwerpen die je tegenkomt in de gekozen kleur en na afloop maakt je een fijne collage met daarin de cover van je huidige boek met een open mind. Die collages delen we met elkaar. Zo maken we op een kleurrijke en ook ‘boekige’ manier verbinding met elkaar.

 

a8ae808308246d484be077c164a24633.jpeg

 
Ik begon op de eerste dag van de lente. De lente geeft hoop en hoop is het enige dat angst kan overwinnen.

Doe jij ook mee?

#BoekEnKleur



Reacties op: Mindful Challenge Boek&Kleur 1: Lente in coronatijd

Meer informatie

Gerelateerd