Angela blogt

Ik wil de wereld een stukje mooier maken. Ik ben nieuwsgierig en haal inspiratie uit boeken en verhalen van mensen. Ik zet deze verhalen om in praktische acties en blogs. In 2018 las ik 98 boeken. Ik ben geïnteresseerd in (de geschiedenis van) de mens en maatschappij en de veranderkunde. Ik werk als project coördinator in het sociaal domein.

Bekijk de website

Uitgelichte berichten

Geslaagd (lees)jaar 2018!

30 december 2018 3 reacties

Een van de laatste boeken die ik in 2018 las was ‘Een nieuwe aarde, een uitdaging van deze tijd‘ van Eckhart Tolle. Ik vond het een gaaf boek. Met als belangrijkste boodschap:
“Niet wat je...

Mooie debuutromannen: 'Klaproos' en 'Een blik jodenkoeken'

30 november 2018 2 reacties

In tegenstelling tot voorgaande maanden, die in het teken stonden van mijn reis naar de Westelijke Jordaanoever, heb ik nu weer wat romans gelezen. Ze konden me niet allemaal bekoren.
'Het enige...

'Mijn beloofde land' van Ari Shavit

03 november 2018

Ik was in eerste instantie aangenaam verrast toen ik het boek ‘Mijn beloofde land‘ van de Israëlische columnist en schrijver Ari Shavit las. Hij studeerde filosofie aan de Hebreeuwse...

Bijzondere (lees en schrijf)maanden: september en oktober 2018

28 oktober 2018 1 reactie

Ik deed iets wat ik nog niet eerder gedaan had en graag wilde doen: ik ging (alleen) op reis naar de Westelijke Jordaanoever (Palestina)! Wat anders dan met het gezin kamperen in Europa ;-)). Het...

Eerdere berichten


Wij horen bij Angela blogt

 

Meer informatie