Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Leesclub

De verliezer

De verliezer

Welkom bij de leesclub rond De verliezer, de debuutroman van Hans Berens (Uitgeverij Palmslag). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: leesclub@hebban.nl

Dit is een van de tien verrassingsleesclubs waarbij lezers niet wisten voor welke titel ze zich inschreven. Een blind date met een boek dus!

De boeken zijn allemaal op 13 juli verzonden. Zodra je je boek hebt ontvangen, zoek je de juiste leesclub op en stel je je voor in het Café. De rest van de maand juli kunnen jullie lezend met je blind date doorbrengen en kletsend in het Blind Date Café. In augustus start de leesclubdiscussie en die duurt tot ongeveer half augustus. Je recensie mag uiterlijk 20 augustus online staan op de Hebban boekpagina van het boek.

Niet ingeschreven of ingeloot? Meedoen met een eigen exemplaar mag altijd in een Hebban Leesclub. Sluit je aan in het café, waar we starten met een voorstelrondje.

Succes en heel veel plezier!

Uitgelichte berichten

Blind Date Café

13 juli 2017 67 reacties

Stel een vraag aan Hans Berens

13 juli 2017 25 reacties

Leesclubdiscussie - spoilers toegestaan

13 juli 2017 186 reacties

Eindoordeel - je recensie

13 juli 2017 17 reacties

Deelnemers leesclub

Wat we lezen

De verliezer

De verliezer

10


Coordinator

Eline H.

217 volgers
3079 boeken
19 favoriet
Hebban Recensent

 

Meer informatie

Gesponsorde boeken