Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blind Date Café

op 13 juli 2017 door

Je hebt je leesclubboek in je handen en staat te popelen om te beginnen met lezen. Stel jezelf even voor onder dit topic en sla het boek open! Staat het boek al op je 'Nu aan het lezen'-plank (via de boekpagina)?

Wat gaan we de komende weken bespreken in het café?

Tijdens het lezen horen we graag van je: hoe vlot het met het boek, zie je een quote die je geweldig vindt en wilt onthouden, kom je opvallende dingen tegen? Maar ook mag je hier kwijt wat je normaal eigenlijk leest, welk boek je net uitlas of nog even snel moetuitlezen. Denk aan dit onderdeel als het leesclubcafé. Gezellig samen lezen. Probeer geen spoilers te plaatsen!

De verwachtingen

Een geweldige eerste vraag in een verrassingsleesclub is natuurlijk: wat verwacht je van het debuut dat jij mag gaan lezen?

Veel plezier met deze leesclub!

Volgende stap:

Heb je het boek uit, dan kun je starten aan de Leesclubdiscussie, waar we aan de hand van leesclubvragen het boek zullen bespreken. Stap op tijd de discussie in, om genoeg tijd te hebben het boek met je medelezers te bespreken!Reacties op: Blind Date Café

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Nhung Dam

Nhung Dam

Nhung Dam (1984) ging na haar studie psychologie naar de Amsterdamse Toneelschoo...

Lijsten