Advertentie

Stel een vraag aan Luuk Imhann

op 13 juli 2017 door

7add16d2b5755e7b5fdb28a813eaf1c2.jpgLuuk Imhann (1986) is schrijver en theatermaker. Hij bewerkte verhalen van Franz Kafka en het gehele toneeloeuvre van William Shakespeare, dat hij in een voorstelling van vierentwintig uur heeft laten opvoeren. Paradijs is zijn debuutroman.

Stel je vraag

Heb jij een leuke, goede, boeiende vraag? Laat hem onder dit artikel achter. De auteur zal zelf in de leesclub langskomen om jullie vragen te beantwoorden.

Extra informatie:

Luuk Imhann writer in residence op Amsterdam CS

Vanaf 14 tot en met 31 augustus a.s. zal schrijver Luuk Imhann als writer in residence zijn intrek nemen op Amsterdam Centraal Station. In een leegstaand winkelpand in de Amstelpassage gaat hij werken aan zijn nieuwe roman. Luuk Imhann zal 7 dagen per week van 11.00 tot 20.00 uur schrijven in het pand in de Amstelpassage. Voorbijgangers zijn welkom om een bijdrage te leveren.

Luuk Imhann zal aan zijn boek werken in een pand met glazen pui, waarbij zijn woorden op een scherm verschijnen. Zo wordt voor voorbijgangers zichtbaar hoe de auteur werkt en hoe zijn boek tot stand komt. Daarnaast zijn mensen welkom om binnen te lopen en een praatje te maken. De schrijver hoopt verhalen over Amsterdam als bron te kunnen gebruiken voor zijn roman Loutering, die zich afspeelt in Amsterdam. Het zal het tweede deel worden van de trilogie De goddelijke tragedie.

Deze bijzondere schrijfplek maakt deel uit van Lil’amsterdam, een project om kunstenaars ruimte te bieden op een van de meest begane locaties van Nederland. Het is het startschot van een jaar vol activiteiten in de Amstelpassage.

Sandberg-student Luuk Imhann debuteerde in 2016 bij Uitgeverij Querido met de roman Paradijs, waarin een groep biologen en onderzoekers waanzinnig wordt in de jungle van Borneo. Zijn tweede roman, Loutering, wordt een hervertelling van de mythe van Odysseus in een dag in Amsterdam. Het boek wordt in 2018 verwacht.Reacties op: Stel een vraag aan Luuk Imhann

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken