Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Leesclub

Sterker door strijd

Sterker door strijd

Welkom bij de leesclub rond Sterker door strijd, de debuutroman van Julie van Mol (Uitgeverij Palmslag). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: leesclub@hebban.nl

Dit is een van de tien verrassingsleesclubs waarbij lezers niet wisten voor welke titel ze zich inschreven. Een blind date met een boek dus!

De boeken zijn allemaal op 13 juli verzonden. Zodra je je boek hebt ontvangen, zoek je de juiste leesclub op en stel je je voor in het Café. De rest van de maand juli kunnen jullie lezend met je blind date doorbrengen en kletsend in het Blind Date Café. In augustus start de leesclubdiscussie en die duurt tot ongeveer half augustus. Je recensie mag uiterlijk 20 augustus online staan op de Hebban boekpagina van het boek.

Ik neem aan dat iedereen inmiddels zijn boek ontvangen heeft. Op 5 augustus gaat de leesclubdiscussie beginnen en wordt de eerste vraag gepost. De vragen zullen elkaar snel opvolgen. Op 25 augustus sluiten we de leesclub. Ik wijk in de regel af van de standaardvragen en zal wat verrassingen in de leesclub proberen in te bouwen. Dat maakt het allemaal wat leuker. Het is een meerwaarde voor deze leesclub dat Julie van Mol ook meedoet. Aarzel niet haar vragen te stellen.

Niet ingeschreven of ingeloot? Meedoen met een eigen exemplaar mag altijd in een Hebban Leesclub. Sluit je aan in het café, waar we starten met een voorstelrondje.

Succes en heel veel plezier!
Jan Stoel, leesclubcoördinator

Uitgelichte berichten

Blind Date Café

13 juli 2017 104 reacties

Stel een vraag aan Julie van Mol

13 juli 2017 13 reacties

Eindoordeel - je recensie

13 juli 2017 11 reacties

Deelnemers leesclub

Wat we lezen

Sterker door strijd

Sterker door strijd

89


Coordinator

Jan Stoel

235 volgers
831 boeken
7 favoriet

 

Meer informatie