Advertentie

BB Reading Challenge: Boek 4 – Muggenland van David Arnold

op 31 juli 2017 door

We zijn toe aan boek 4 van 6 in de Blossom Books Reading Challenge. Hieronder vertelt uitgever Myrthe Spiteri voor welke uitgave zij heeft gekozen en waarom. Gaan jullie mee op roadtrip?

Lezen over roadtrips is altijd fijn, maar lezen in de vakantie over roadtrips is misschien wel nóg fijner. In Muggenland lees je het prachtige, verontrustende en liefdevolle verhaal van Mim die het moerassige Missisippi achter zich laat om in Cleveland, Ohio haar zieke moeder te bezoeken. De bijzondere medereizigers die Mim deze ruim 1500 kilometer tellende reis ontmoet, maken haar trip zowel bijzonder als onvergetelijk.

Muggenland wordt aan dit rijtje van boeken toegevoegd omdat het David Arnold is gelukt om een geweldig verhaal te schrijven waarin de meest uiteenlopende, bizarre en diverse personages een rol krijgen. De karakters spatten van het papier en hoe opmerkelijk ze ook zijn, David Arnold laat je geloven dat je ze ieder moment zelf kan tegenkomen.

Volgens mij is een van de mooiste eigenschappen van lezen dat je vanuit je luie stoel kennis kan maken met een tal van personen met allerlei verschillende achtergronden, overtuigingen en culturen. Muggenland zit er vol mee en ik hoop dat je na het lezen van dit boek weer heel wat nieuwe mensen in je hart hebt kunnen sluiten. Ik kan je in ieder geval verzekeren dat je Walt, de jongen met de verstandelijke beperking en misschien wel het mooiste personage ooit, nooit meer zult vergeten.

Ga je mee op reis met Mim?

Liefs,
Myrthe

Blossom Books stelt vijf exemplaren van Muggenland beschikbaar voor deelnemers aan de Blossom Books Reading Challenge 2017.

Nog niet ingeschreven voor de Blossom Books Reading Challenge? Volg deze pagina en schrijf je hier in voor de challenge.

Doe mee met deze winactie om kans te maken op Muggenland.Reacties op: BB Reading Challenge: Boek 4 – Muggenland van David Arnold

Gerelateerd

Over

David Arnold

David Arnold

David Arnold is een Amerikaanse auteur van YA-boeken. Zijn tweede boek The Kids ...

Gesponsorde boeken