Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Boekhandel van de Maand - juli/augustus 2016

op 29 juni 2016 door

Sinds april selecteert Hebban iedere maand een lokale boekhandel die de boekverkoop mag verzorgen op de site. Na Paagman in Den Haag, Scheltema in Amsterdam en De Bilthovense Boekhandel zit vanaf 1 juli Boekhandel Broekhuis achter de bestelknop. De enthousiaste boekverkopers in Twente helpen de lezers op Hebban graag aan hun volgende favoriete boek.

Over Boekhandel Broekhuis

Boekhandel Broekhuis, sinds 1868 - Hofleverancier sinds 1994 - kent een lange en trotse historie van boekverkopen. Met ruim 147 jaar ervaring is de boekwinkel een vertrouwd adres voor de Twentse boekenliefhebber en ver daarbuiten. In de vier winkels - in Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal - streeft Boekhandel Broekhuis er naar het publiek te verrassen met bijzondere collecties. Voor het algemene boek kun je uitstekend terecht bij de vestigingen van Boekhandel Broekhuis, maar ook voor muziek, tweedehandse boeken en evenementen is dit dé plek waar je moet zijn.

Directeur en eigenaar van Boekhandel Broekhuis, Kees Schafrat, startte de campagne 'Weet waar je koopt' en wel met zoveel succes dat het fenomeen door heel Nederland is uitgerold. De strijd om de liefde van de klant voor lokale winkels en winkelstraten heeft de Twentse boekhandelsketen geen windeieren gelegd. In 2012 wonnen ze de Innovatieprijs Boekhandel en in 2014 in zowel Enschede als Overijssel de Lokale Held-award.

Klik hier voor de evenementen bij Boekhandel Broekhuis

Boekhandel van de Maand

De keuze van de boekhandel wordt bepaald door de redactie van Hebban, maar lezers hebben grote invloed hierop. Zij kunnen ‘love letters’ insturen om hun favoriete boekhandel voor te dragen. Ook kunnen boekverkopers hun eigen winkel nomineren.

 

Sander Verheijen: ‘Boekhandels kunnen zich nu eenmaal niet onderscheiden op prijs, maar des te meer op servicegerichtheid, inhoudelijkheid en creativiteit. De boekverkopers die hun nek uitsteken en het gewoon beter willen doen dan al die anderen willen we graag belonen met een exclusief en uniek podium op Hebban én de omzet van de boekenverkoop die tijdens de maand via onze site gegenereerd wordt.’

 

Hebban vraagt dus geen afdracht per verkocht artikel maar verlangt wel een tegenprestatie van de geselecteerde boekverkoper, in de vorm van een actieve promotie van Hebban in de winkel. Hebban stelt hiervoor reclamemateriaal (posters, boekenleggers en stickers) beschikbaar.

Boekhandel Broekhuis is in de zomermaanden juli en augustus dé primaire boekverkoper op Hebban.Reacties op: Boekhandel van de Maand - juli/augustus 2016

Gerelateerd

Gesponsorde boeken