Advertentie

Cody van Bernice Berkleef

op 24 juni 2018 door

Volgens haar redacteur grijpt Cody je op de eerste pagina al bij de keel om je vervolgens niet meer los te laten. Debutant Bernice Berkleef weet een actueel en gruwelijk fenomeen om te zetten in een thriller die de lezer heen en weer slingert tussen medeleven en gerechtigheid.

Jelka schrikt zich dood als het bedje waar haar zoontje Cody hoort te liggen leeg is. Ze raakt vervolgens helemaal in paniek als ze van de politie hoort dat haar partner Oscar zich op die bloed­hete dag op het bureau gemeld heeft met in de de Maxi-Cosi hun zoontje Cody. Over de toedracht mogen ze haar niks vertellen. Jelka probeert te bevatten wat er gebeurt en probeert terwijl Oscar wordt vastgehouden op het bureau antwoorden te vinden. Maar hoe langer het duurt, hoe meer vragen ze heeft. Kan ze haar man nog vertrouwen? Of wil iemand anders hen iets aandoen? En waarom?

Natuurlijk zijn ieders gedachten evengoed bij de ouders. Kees kan Oscar en Jelka niet uit zijn hoofd bannen. Wat een puinhoop, wat een godvergeten puinhoop. In stilte herbeleeft hij het nieuws van gisteren, ziet Oscars gezicht voor zich en moet alle zeilen bij zetten om te voorkomen dat een gewelddadige golf verdriet zijn zelf- beheersing wegspoelt. Als hij zich laat gaan is het einde zoek en iemand moet toch een afscheidsrede houden. Samen met de vader van Jelka zal hij de kleine kist naar de begraafplaats moeten dragen.

Lees hier een Sneak Preview

Cody verschijnt op 12 juli bij The House of Books.Reacties op: Cody van Bernice Berkleef

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken