Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hoe schrijf ik een recensie? (tijd voor Buzz #4, óp 29 februari)

op 07 februari 2020 door

Veel lezers kijken op tegen het schrijven van een recensie. Met dit vierde buzzmoment moet je er dan toch aan geloven. Start met het doorlezen van de Hebbantips voor het schrijven van een recensie. En dan begin je gewoon met schrijven. Doe net alsof je aan ons, aan Hebban, je grote roze vriendin, en alle Hebbanbezoekers vertelt wat je van het boek vond. Gewoon in je eigen woorden.

Wat vond je het spannendst in de thriller, hoe kwamen de personages op je over? Was de schrijfstijl echt jouw smaak en vloog je door het boek? Al dat soort dingen en meer kun je in je recensie kwijt.

Buzz #4

Staat je recensie online op de Hebban boekpagina van De macht van K., dan is het tijd voor je vierde en laatste buzz. Deel de link van je Hebbanrecensie op je social media-account met een tof citaat uit je eigen recensie.

Je kunt je recensie nu ook elders plaatsen, als je wilt, op Bol.com, je eigen boekenblog, et cetera.

aca86ef2fdfa65675071771b45b306c0.png

BUZZ - heb jij al gebuzz'd vandaag?

Het is tijd voor #hebbanbuzz nummer 4 - deel je Hebbanrecensie op social media met hashtag #hebbanbuzz

Bedankt voor het buzzen en tot de volgende keer!Reacties op: Hoe schrijf ik een recensie? (tijd voor Buzz #4, óp 29 februari)

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jens Vern

Jens Vern

Jens Vern is het pseudoniem van Hebban-hoofdredacteur Sander Verheijen. Zij...