Ongenadig van Karin Hazendonk

op 10 januari 2020 door

Karin Hazendonk begon haar schrijfcarrière met kinderboeken, bekend terrein voor de moeder van drie. Ze schreef (voor)leesboek Kunnen vissen dromen? en jeugdboek Het duistere dorp en gaf deze zelf uit bij Bookscout. Het duurde echter niet lang voor ze haar talent voor thrillers schrijven ontdekte, en leverde met Ongenadig haar vierde boek af. Tussendoor verschenen er ook nog een aantal kortverhalen, waaronder een voor de Hebban Thriller Tiendaagse schrijfwedstrijd, die ook voor 2020 weer van start is gegaan.

Ongenadig

Anouk raakt tijdens een personeelsfeest aan de praat met Sven. Ze is gecharmeerd van hem en de aantrekkingskracht blijkt wederzijds. Sven leest iedere wens uit haar ogen en Anouk is ervan overtuigd dat hij de ideale man is. Als Sven na een paar maanden vraagt met hem te gaan samenwonen, zet de onzekere Anouk, aangemoedigd door haar tweelingzus Miranda, haar twijfels aan de kant en trekt bij hem in.

Al snel ontstaat er een scheurtje in de perfecte relatie. Sven heeft zijn eigenaardigheden en een bizarre hobby. Anouk probeert uit alle macht daarmee om te gaan. Na een ongelukje lijkt hij twee gezichten te hebben. Zijn onverschillige kant laat Anouk aan haar lot over, terwijl zijn zorgzame kant haar het volgende moment liefdevol verzorgt. Zo ook die ene avond. Anouk slikt de medicijnen die Sven haar heeft gebracht en ze valt in slaap.

Ze wordt echter niet wakker in de slaapkamer en lijkt overgeleverd aan de morbide plannen van Sven.

Leesfragment

Ben jij benieuwd naar Ongenadig van Karin Hazendonk en wil je graag weten waar haar nieuwste boek over gaat? Lees de sneak preview! Als het fragment je aanspreekt, kun je je onder in het artikel meteen inschrijven voor de Hebban Buzz. Wie weet ontvang jij een van de 75 epubs om mee te doen. 

Lees een fragment uit OngenadigReacties op: Ongenadig van Karin Hazendonk

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Karin Hazendonk

Karin Hazendonk

Karin Hazendonk (Utrecht 1961) raakte al op jonge leeftijd gefascineerd door boe...

Gesponsorde boeken