Mail ontvangen en dan? (tijd voor Buzz #1)

op 22 mei 2018 door

We verwachten vier actieve buzz-momenten van je als je bent ingeloot:

  • We verwachten dat je de ontvangst van het boek meldt op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz. Dit kun je doen met een foto (leuk!) of met een beschrijving van wat je verwacht van het boek. Roep niet alleen 'Ik heb het boek ontvangen!', want dat maal 50 is niet zo spannend.
  • We verwachten dat je minimaal twee leesupdates deelt, respectievelijk 1 week en 2 weken na ontvangst van het boek, op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz. In de eerste leesupdate willen we graag weten wat je eerste indruk is van het boek. In de tweede leesupdate horen we graag wat je tot dan toe het meest bijzonder vindt aan de roman (zonder spoilers natuurlijk!).
  • We verwachten dat je óp 19 juni een recensie (minimaal 150 woorden) van het boek schrijft op Hebban en de link daarvan plus een  spetterend citaat uit je eigen recensie deelt op op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz.

Inactiviteit na ontvangst van het boek zal leiden tot uitsluiting van deelname aan toekomstige giveaways.


[Optioneel] De buzzdiscussie

De discussie op deze Buzzpage is niet verplicht, de vier social media-momenten wel. Voor de lezers die het leuk vinden, is er het Buzzcafé en de Buzzdiscussie.

 Buzz #1

aca86ef2fdfa65675071771b45b306c0.png

BUZZ - heb jij al gebuzz'd vandaag?

Het is tijd voor #hebbanbuzz nummer 1 - meld de ontvangst van het boek met een foto of een omschrijving van je verwachtingen op social media met hashtag #hebbanbuzz.

Volgende stap: lekker lezen en op naar buzz #2, de eerste leesupdateReacties op: Mail ontvangen en dan? (tijd voor Buzz #1)

Meer informatie

Gerelateerd