Meer dan 4,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Spuitende slagaders en overstromende oceanen

op 27 mei 2017 door

De komende week kun je je inschrijven voor een wel heel kleurrijke en bijzondere buzz. Op 17 juni verschijnt een prachtig non-fictie boek voor de jeugd, van de hand van Jesse Goossens en met illustraties van Linde Faas. Het draagt de prachtige titel Spuitende slagaders overstromende oceanen. Dit superleuke én handige boek bevat vierendertig grote en kleine rampen vol grappige, griezelige en geweldige weetjes over alle mogelijke catastrofes. We hebben maar liefst 100 exemplaren van dit boeken klaar liggen voor geïnteresseerde moeders, vaders, kinderen, leraren, mensen met buurkinderen, nichtjes, neefjes en volwassenen die jong van geest zijn. We vragen vier social media-momenten en een recensie op Hebban van je.

Weet jij wat je kunt doen als er een ramp gebeurt? Thuis of in de buurt? Dit is een handleiding bijWant weet jij hoeveel botten je kunt breken? Hoe je moet reanimeren? Wat de grootste aardbeving ooit was? Hoe je kunt merken dat er een bosbrand aankomt? En hoeveel bloed er in je lijf zit? Een spetterend, vrolijk boek dat een plezier is om door te bladeren én een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die anderen wil helpen en de wereld wat mooier wil maken. Een deel van de opbrengst van dit boek wordt geschonken aan het Rode Kruis.

Lees hier een voorpublicatieReacties op: Spuitende slagaders en overstromende oceanen

Meer informatie

Gerelateerd