Advertentie

onze voetjes terug op Belgische grond!

op 17 juli 2018 door


4295f736ba2402184b76aac6e65655f6.jpg

En toen stonden we terug met onze voetjes op Belgische grond....het is voorbij onze mooie vakantie te Kos, cultuur opgesnoven, ons laten wegglijden in de warmwaterbronnen (ik kan je verzekeren met nadruk op warm), een boottocht langs drie mooie andere eilanden, voeten in het zand en met de auto het eiland ontdekt! De dagen vlogen, iets waar je een heel jaar naar uitkijkt glijdt als zand door je vingers, augustus heeft nog wel iets in petto, een citytrip naar Berlijn!

Tuurlijk heb ik gelezen, en als je mij langs het zwembad voorbij zag lopen, was mijn dunne vriend e-reader er ook bij!

Ik weet een geheim - Tess Gerritsen

Tess Gerritsen heeft hier weer een geslaagde Rizolli & Isles neergezet, ik ben geen fan van de serie op televisie, dit even gezegd ben ik zeker fan van de boeken. De personages, de spanning en zeker in dit boek de plotwisseling, de auteur heeft me heel het verhaal door op het verkeerde been gezet, vijf sterren waardig!

*****

De krijtman - C.J. Tudor

De hype van 2018, een hype maakt me altijd angstig, verwachtingen die worden bijgsteld met soms een teleurstelling als gevolg. Geen teleurstelling, een spannende thriller, met twee verschillende tijdlijnen, aanrader van de bovenste plank, zeer filmisch geschreven!

*****

#een boek dat zich afspeelt in meerdere tijden

#een boek dat in 2018 verschenen is

Ik zie je tussen de wolken - Maren Stoffels

Een boek met veel verschillende thema's, normaal hou ik niet van een verhaal dat overvol zit met thema's toch zijn deze zo verweven, dat het plaatje volledig klopt. Elk woord trekt je mee in de emotionele rollercoaster van het hoofdpersonage, een verhaal met een boodschap.......een verhaal dat je even verslagen achterlaat.

****

Geen kind meer - Esther Boek

Dit waargebeurd verhaal, is een nachtmerrie voor elke moeder, vader, broer, zus....wat als je kind vals beschuldigd wordt? Een emotioneel boek en misschien moet justitie de tijd nemen om dit boek te lezen.

****

#een boek van een auteur met pseudoniem

#een Nederlands debuut

#een what if boek

#een waargebeurd verhaal

In De moord op commendatore deel 1 - Haruki Murakani ben ik halfweg, dit boek is een beetje uit mijn comfortzone, het leest wat moeizaam en toch intrigreert het verhaal mij...ik heb er een beetje een dubbelgevoel bij.

Hebbanisten, ik ben terug thuis en wat was het fijn toen ik de post doornam, een pakketje van Hebban vond "de zomerlezenactie" dus mijn volgend boek De pelikaan - Martin Michael Driessen lonkt al! En natuurlijk heb ik jullie artikels, meningen en leesclubs gemist!

P.S. De foto's zijn getrokken door mijn lieve echt60081dcca8fb149cac8e70e9b3fd2bef.jpggenoot!Reacties op: onze voetjes terug op Belgische grond!

Meer informatie

Gerelateerd