Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Boekenblog

De Leesclubassistent

De Leesclubassistent

Lezen is leuk, leerzaam, ontspannend en verrijkend. Dat weten we allemaal. Met anderen praten over boeken in een leesclub biedt voor veel mensen nog wat extra. Je leest boeken die je misschien zelf niet had uitgekozen en doet nieuwe ontdekkingen in gesprekken met anderen. De Leesclubassistent helpt je besprekingen voor te bereiden met discussietips en achtergrondinformatie bij heel verschillende boeken. Het zijn suggesties die aanknopingspunten bieden voor een gesprek, de vragen zijn zeker niet bedoeld als checklist die je af moet handelen. Hopelijk dragen ze bij aan mooie discussies in je leesclub!

Wie is De Leesclubassistent?
Frank Hockx verzorgt de informatie op De Leesclubassistent. Hij is hoofdredacteur van Boekenpost, het tijdschrift voor lezers en leesclubs (www.boekenpost.nl), en eindredacteur van Boekblad, het vaktijdschrift voor uitgeverij en boekhandel (www.boekblad.nl).

De spot De Leesclubassistent bevat ook bijdragen van Inge Drewes, Hester Eymers, Vivian de Gier, John Hermse, Sabine Kok, Marlene Lunter, Karin Quint en Judith Zeeman.

Uitgelichte berichten

Inhoudsopgave De Leesclubassistent

03 mei 2024 3 reacties

Alfabetisch op achternaam van de schrijver gesorteerd vind je hier een overzicht van de boeken waarbij De Leesclubassistent leesclubtips biedt, zowel op deze spot als elders op Hebban.
 
Jan van...

Paul Auster - Baumgartner

03 mei 2024

Deze bijdrage is geschreven door de redactie van Boekenpost, tijdschrift voor lezers en leesclubs
Over het boek
Tien jaar na de plotselinge dood van zijn vrouw Anna Blume is de 70-jarige Baumgartner,...

Eerdere berichten


Wij horen bij De Leesclubassistent

Getipt door de redactie