Advertentie

Discussievraag 3: In het kort

op 05 maart 2021 door

In dit onderdeel stelt de leesclubcoördinator een derde en laatste vraag. Omdat we met veel mensen zijn, komen er dus ook veel antwoorden op de discussievragen. Is het je wat te veel, probeer dan niet alles te lezen. Heb je het idee niets meer aan de discussie toe te kunnen voegen? Antwoord dan zelf eerst op de vraag en lees daarna pas antwoorden van antwoorden. Of vraag door en reageer op antwoorden van anderen. Wil je liever alleen de discussie lezen? Dat kan ook, geen probleem! En bedenk altijd: er zijn geen foute antwoorden.

Handig om te weten: gebruik de grijze 'Reageer'-button om op iemand te reageren. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking' als je een nieuwe reactie wilt plaatsen. Zo blijven de reacties mooi bij elkaar.

Heb jij het boek uit en wil je graag je leeservaring noteren in een recensie? Die kun je plaatsen op de Hebban boekpagina van het boek. We hebben tips voor het schrijven van een recensie voor je. Een recensie is in principe niet meer of minder dan je leeservaring in je eigen woorden. Wil je liever alleen een korte eindconclusie plaatsen? Op de Hebban boekpagina vind je onderin ook de mogelijkheid om een korte reactie te plaatsen.

  • Dit is een kort verhaal over een groot thema, is de auteur erin geslaagd dit thema te vangen?
  • Vond je het korte verhaal een passende lengte of had het verhaal nog langer kunnen/mogen zijn?
  • Wist de auteur je te raken met zijn verhaal?


Reacties op: Discussievraag 3: In het kort

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken