Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Flitsbespreking | Rood is ja

op 03 mei 2024 door

Binnenkort bespreek ik het boek van Sara Kroos, Rood is ja, met een groep collega's. Het wordt ons eerste boek van onze nieuwe boekenclub op het werk. Ja ja, ook daar heb ik lezers enthousiast gemaakt voor het bespreken van boeken. Aangezien ik het boek op dat moment gelezen heb, en ook heel wat vragen bedacht en gehoord heb, kan ik het net zo goed hier bespreken met lezers die dit boek willen lezen of onlangs gelezen hebben.

Het wordt een Flitsbespreking, dus iets anders dan de meeste deelnemers van mij gewend zijn. Het betreft een boekbespreking waarbij ik alle vragen in één keer hieronder plaats. Dat betekent niet dat jij ook op diezelfde dag alles moet beantwoorden. Dat mag wel maar je mag het ook opdelen in meerdere dagen of weken. Je hoeft niet elke vraag te beantwoorden; kies vooral vragen die je wilt beantwoorden. Natuurlijk mag je ook een week later aansluiten, of zelfs een maand of twee à drie later. Ook als je kiest om over twee jaar hier vragen te beantwoorden, dan nog ben je van harte welkom. 

Op 14 mei bespreek ik het boek op mijn werk. De dag daarna of mogelijk nog een dag later plaats ik de vragen hier.

1e025391be59b1f690245444e3b1ec1a.png

Heb jij zin om mee te doen met deze Flitsbespreking? Koop of leen dit boek, of je plukt het natuurlijk uit je kast omdat het daar al enige tijd staat te verstoffen, en start met lezen. Kom daarna hier terug om te vertellen hoe het boek beviel en beantwoord een of meerdere vragen. Ik zie je graag verschijnen. 
 
 



Reacties op: Flitsbespreking | Rood is ja

Meer informatie

Gerelateerd

Over