Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

op 02 januari 2019 door

Update 3/3: De laatste vraag is gesteld.


Gedurende de Hebban Leesclub zijn wij benieuwd naar jouw mening over het boek. Om het boek inhoudelijk goed te kunnen bespreken, vind je hieronder een set leesclubvragen. We gaan de vragen een voor een samen bespreken, waarbij de leesclubcoördinator het tempo aangeeft door de vragen onder dit bericht te stellen.

Let op: Wil je antwoorden op een van de vragen, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder de vraag, zodat alle reacties op dezelfde vraag bij elkaar blijven. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je iets kwijt wilt dat niet te maken heeft met een van de vragen.

LEESCLUBVRAGEN

  1. Waren de situaties in 29 dates herkenbaar voor jullie of totaal niet?
  2. Welk personage is jullie favoriet en waarom?
  3. Laura moest denken aan Lizzie McGuire. Aan welke series/films of andere boeken moesten jullie denken bij 29 dates?
  4. Wat vonden jullie van de seons welke was favoriet? Zouden jullie zelf op Seon willen?
  5. Wat vonden jullie van de schrijfstijl?
  6. Zouden jullie het boek aanraden aan andere YA-lezers? Waarom wel/niet?
  7. Zouden jullie een verfilming willen? En wie zouden jullie casten? Is er een rol die je heel graag zelf had willen spelen?
  8. Wat vinden jullie van de cover en de vormgeving? Passen deze bij het verhaal?
  9. Misten jullie nog iets in het boek? Iets wat jullie nog graag hadden willen lezen? Bijvoorbeeld een Seon waar iets bepaalds gebeurde..
  10. Hebben jullie zelf nog een vraag voor jullie medelezers?

Volgende stap:

Schrijf je recensie van minimaal 150 woorden op de boekpagina van het leesclubboek en plaats een quote uit je recensie plus je sterrenwaardering in Eindoordeel.Reacties op: Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

Meer informatie