Advertentie

Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

op 03 juni 2019 door

Gedurende de Hebban Leesclub zijn wij benieuwd naar jouw mening over het boek. Om het boek inhoudelijk goed te kunnen bespreken, vind je hieronder een set leesclubvragen. We gaan de vragen een voor een samen bespreken, waarbij de leesclubcoördinator het tempo aangeeft door de vragen onder dit bericht te stellen.

Let op: Wil je antwoorden op een van de vragen, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder de vraag, zodat alle reacties op dezelfde vraag bij elkaar blijven. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je iets kwijt wilt dat niet te maken heeft met een van de vragen.

LEESCLUBVRAGEN

UPDATE 18/07: Alle vragen zijn gesteld!

1. Welke gevoelens roept de cover bij je op? Vind je die terug in het verhaal? Zou je zelf voor een andere cover kiezen, zo ja hoe zou die eruit zien?

2. Familie is een heel belangrijk thema in The Rest of the Story. Wat vind je van de manier waarop Sarah Dessen dit heeft weergegeven? Welke relatie is je het meest bijgebleven?

3. Wat vind je van de schrijfstijl? Spoort dit boek je aan om nog meer boeken van Sarah Dessen te lezen? Welk boek zou je dan kiezen?

4. Met welk personage kon je je het meest identificeren en waarom?

5. Wat is je favoriete moment uit het boek?

6. Wat vind je van de titel? Welke titel zou je kiezen als alternatief?

7. Zou je dit boek tippen aan een Nederlandse uitgeverij om te vertalen en voor welke lezers zou je het dan op de martk brengen?

8. Kies één woord dat voor jou de lading van het verhaal dekt en leg uit waarom je voor dat woord gekozen hebt.

9. Als je één ding zou mogen veranderen aan het verhaal, wat zou dat dan zijn?

10. Vat het boek in één zin samen.

Volgende stap:

Schrijf je recensie van minimaal 150 woorden op de boekpagina van het leesclubboek en plaats een quote uit je recensie plus je sterrenwaardering in Eindoordeel.Reacties op: Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken