Boekenblog

Er was eens...

Er was eens...

Een Boekenblog, over boeken,boeken en boeken,dit is de blog van Marieke.
Zoveel boeken, zoveel te lezen. Al word ik 100 dan heb ik nog niet kunnen lezen wat ik allemaal wilde.

Al van jongs af aan lees ik veel. De boeken van Thea Beckman zijn me het meest bijgebleven, en die staan ook nog steeds in de boekenkast! Ook heb ik haar eens ontmoet, ik was 12, dat was bijzonder, maar dat realiseerde ik me toe niet. Ik had het graag overgedaan.
Mijn kast staat vol met Agatha Christie, al haar boeken heb ik verzameld. Inmiddels groeit de boekenkast maar door en maar door.

Nu lees ik dagelijks. Thrillers, romans, feelgood, fantasy en soms literatuur. Ik kan van alles genieten. Ook het meedoen aan leesclubs vind ik erg leuk,ik ben veel bewuster een boek aan het lezen. In mijn blogs wil ik gaan schrijven over de boeken die ik lees, waarom ik ze heb gekozen en wat ik ervan vond.

Er was eens.. Zo beginnen de sprookjesboeken van vroeger, die zin kwam bij me op toen ik een titel moest bedenken, dus Er was eens.. Een boekenblog op Hebban, en deze is van mij.

Groet, Marieke

Uitgelichte berichten

Marieke's leesweken 2022 - week 37 en 38

27 september 2022 39 reacties

Er zijn weer twee weken voorbij en alles loopt weer op rolletjes. Stages voor de HBO'ers op plekken waar het goed bevalt, echtgenoot is een opleiding gestart en ik doe wat ik atlijd al deed en lees...

Blogtour: Voordat alles beter werd

05 september 2022 12 reacties

Een nieuwe blogtour op mijn spot. Deze keer werd ik gevraagd om het boek Voordat alles beter werd van Rosemarijn Milo te lezen. Een boek vol diversiteit.
Rosemarijn Milo
Rosemarijn Milo dacht...

Mijn eigen minibieb

28 januari 2021 133 reacties

In een artikel over een vergeten boek en een verdwenen boek, schreef ik al dat ik genoeg boeken had om een eigen minibieb te beginnen. Met een handige man en veel Corona tijd is het nu gerealiseerd!
...

Het tussendoortje

23 juli 2019 72 reacties

Deze zin heb je vast wel eens gelezen: Het is een heerlijk tussendoortje. Een omschrijving die regelmatig opduikt in recensies als omschrijving van een boek. Een boek dat je leest tussen twee andere...

Eerdere berichten


Wij horen bij Er was eens...

 

Meer informatie

Gesponsorde boeken