Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een pakje van Ketting van mooie woorden

op 28 oktober 2019 door

Zoveel bloggers op Hebban en nog meer mensen die met veel plezier de blogs volgen. Zo zien we de blogs groeien en dat levert naast mooie artikelen ook af en toe een feestje op. Zo vierde Hetty van de spot Ketting van mooie woorden onlangs haar 100 volgers jubileum met een heerlijke winactie.

En ja, mijn boekenkasten staan al lekker vol, maar een verrassingactie kon ik toch niet aan me voorbij laten gaan. Ik ging blindelings voor pakket B en had werkelijk geen idee welke boeken bij hoorden. Het was een gelukkige keuze, want Hetty trok het lootje met mijn naam en vandaag kwam het feestelijke pakketje al binnen met de post.

De omschrijving:

Boek 1
* Psychiatrie
* Borderline
* Oma

Boek 2
* Verleden
* Wake-up call
* Passief

En misschien is het voor jou geen verrassing na deze aanwijzingen welke boeken het zouden zijn, maar voor mij wel.

Toch ook geen idee, dan onthul ik hier dmv een paar unboxing foto's mijn nieuwe schatten.

8c9cbf1c99366150cd7c16aeee335d01.jpg

054501653f33a90e0a3710b8de6fadbc.jpgHetty, heel erg bedankt. Wat had je het prachtig ingepakt en wat was het een leuke verrassing!

En houdt ook mijn spot in de gaten, want ik heb inmiddels 195 volgers en ben op weg naar de 200. Ook bij mij liggen er een paar boeken die graag naar een nieuwe boekenkast willen verhuizen! Binnenkort tijd voor een fijne actie.Reacties op: Een pakje van Ketting van mooie woorden

Meer informatie

Gerelateerd