Book Talk: deel je mening!

op 23 september 2018 door

Al een tijdje broedde er een idee om een artikelreeks op te zetten waarbij de lezers van onze spot mee kunnen schrijven en hun mening kunnen delen. Het is tijd om het vandaag af te trappen met hoe het in z'n gang zal gaan en wat het eerste punt van discussie zal zijn!

In dit artikel wordt de eerste vraag gesteld waarover geschreven kan worden. In minimaal 100, maximaal 250 woorden schrijf je in de comments wat jouw mening is over de gestelde vraag of genoemde stelling. Je hebt hiervoor een hele maand de tijd, en dan komt het artikel online met daarin een selectie van de geschreven stukjes! In elk artikel wordt op het einde een nieuwe stelling/vraag neergezet, waar je weer in de comments een stukje kan schrijven. 

Er kunnen zowel vragen als stellingen worden geplaatst. Een vraag is vaak heel breed in te vullen, terwijl je bij een stelling tussen twee kanten kiest en uitlegt waarom je voor die ene kant kiest. Hoe dan ook, jij kan jouw mening delen. Als je wilt kan je ook op een andere persoon reageren in de comments als je een aanvulling hebt of een andere mening hebt, maar vooropstaand is natuurlijk dat je respectvol naar elkaar blijft. Discussie mag, aanvallen niet. Dit geldt ook voor aanvallen op schrijvers, boeken, of wie/wat dan ook. Het blijft een goedgemutste discussie tussen boekenfanaten en het is belangrijk dat het leuk blijft voor iedereen!

Vraag:

Welk subgenre in Fantasyboeken is jouw favoriet? (Tip: klik hier voor hulp) 

d194c548fc26c97d91f46c0c9159594d.jpeg


Succes en veel plezier met het schrijven! We kijken uit naar jullie stukje
s. Heb jij een leuke stelling of vraag in gedachten die je graag terug zou zien in een toekomstige editie? Laat het weten in de comments en wie weet komt het een keer aan bod!Reacties op: Book Talk: deel je mening!

Meer informatie

Gesponsorde boeken