Advertentie

De Taveerne

op 24 mei 2020 door

Welkom in de SF & Fantasy Taveerne 4.0. Op deze plek kunnen wij elkaar beter leren kennen en gezellig keuvelen over boeken in het Scifi/fantasy/horrorgenre en aanverwante zaken.

Heb je onlangs een goed boek gelezen en kun je niet wachten om dit met anderen te bespreken? Heb je een leuk nieuwtje vernomen over je favoriete SF & Fantasy schrijver of ben je juist ontzettend geteleurgesteld in een schrijver? Heb je laatst een fantasyfilm gezien en wil je iedereen overtuigen deze te gaan bekijken?

Dit kan allemaal in onze clubspot: De Taveerne.

Let op: Gezelligheid staat voorop, dus een respect voor elkaar en elkaar meningen is belangrijk.

Taveernevragen vandaag:

Vanwege een nieuw mogelijk concept op de spot, vragen we jullie om jullie mening. Wij willen graag elke maand een lezersrecensie van een genreboek in de spotlight zetten. Wat vinden jullie van dit concept? En wie zou zijn of haar medewerking erin willen geven?

Je kan hieronder aangeven of je mee wilt doen en een mail sturen naar sffclubnl@gmail.com met je boeksuggestie(s) en een link. Zo houden we het nog een beetje een verrassing welk boek op de spot komt. Geen zelfpromotie a.u.b. Het mogen onbekende boeken zijn, Engelstalige, klassiekers etc. Wij zijn benieuwd naar jullie suggesties!Reacties op: De Taveerne