Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De Taveerne van Januari/Februari 2023

op 18 januari 2023 door

Welkom in de SF & Fantasy Taveerne.

Op deze plek kunnen wij elkaar beter leren kennen en gezellig keuvelen over boeken in het Scifi/fantasy/horrorgenre en aanverwante zaken. Dit kan allemaal in onze clubspot: De Taveerne.

Een nieuw jaar en een nieuwe Taveerne, vanaf deze maand proberen we maandelijks een nieuwe Taveerne te openen om gezellig met elkaar te kletsen over onze Favoriete genre. Heb je onlangs een goed boek gelezen en kun je niet wachten om dit met anderen te bespreken? Heb je een leuk nieuwtje vernomen over je favoriete SF & Fantasy schrijver of ben je juist ontzettend geteleurgesteld in een schrijver? Heb je laatst een fantasyfilm gezien en wil je iedereen overtuigen deze te gaan bekijken?

Let op: Gezelligheid staat voorop, dus een respect voor elkaar en elkaar meningen is belangrijk.
Wil je wat vragen aan de sffclub of opmerkingen en tips geven, dan kun je een mail sturen naar sffclubnl@gmail.com. Geen zelfpromotie in de spot a.u.b.


Wat kan je komende maand allemaal verwachten? Natuurlijk de bekende Klassieker meeleesclub en de 7x en ook een kleurrijk artikel om je reading challenge af te vinken.

Vraag van de maand: 

Lees je alleen SF&Fantasy/horror of lees je ook nog andere genres en is SF&Fantasy dan je meest favoriete genre?Reacties op: De Taveerne van Januari/Februari 2023

Meer informatie

Gesponsorde boeken