Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Klassieker meeleesclub januari 2019: Good Omens

op 20 december 2018 door

Bij de Scifi & Fantasy club lezen we maandelijks een Klassieker uit ons genre. Voor de leesclub van januari 2019 houden we geen stemming, maar hebben we alvast zelf een boek uitgekozen. Dan hoeft het kerstdiner en Oud en Nieuw niet onderbroken te worden voor stemmingen.

In de maand januari zullen we het boek Good Omens/Hoge omens van Neil Gaiman en Terry Pratchett (1990) samen lezen. De voornaamste reden hiervoor is dat er in 2019 een tv-serie van zal uitkomen met oa David Tennant en Michael Sheen. Natuurlijk is het ook een mooie kans om dit boek eens te lezen.

Lees je mee? Koop je boek online of in de boekhandel, leen hem van je buurman of haal het boek op in de bibliotheek. Instromen kan de hele maand, maar de kans bestaat dat je dan laat de discussie in gaat en veel dingen mist. Zegt het voort, zegt het voort!

Wat zijn de voorwaarden?

We lezen allemaal binnen een maand het boekย  en bespreken onze ervaringen onder dit artikel. Gezelligheid staat voorop, dus een beetje respect voor elkaars meningen is belangrijk. Haak je af omdat je het boek echt niet leuk vindt, geen probleem, maar laat het wel even weten waarom je het niks vindt. Vind je dit juist het boek van de eeuw, ook dat willen we weten! Let wel op met spoilers als niet iedereen al zover is.

In het kort:

Een engel en een demon zien met spijt dat er een einde zal komen aan hun vriendschappelijke relatie, omdat door de geboorte van de antichrist de wereld binnenkort zal vergaan.

Voorproefje op de tv-serie:

Leesclubvragen:

Deze komen gaandeweg januari hier te staan. Als je zelf opmerkingen en vragen hebt, plaats ze dan bij de opmerkingen hier beneden. Iedereen kan meedoen, ook als je het boek al eerder hebt gelezen en mee wilt doen in de discussie.

Doen jullie mee?

ย Reacties op: Klassieker meeleesclub januari 2019: Good Omens

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Neil Gaiman

Neil Gaiman

Neil Richard Gaiman (Portchester, 10 november 1960) is een Engelse schrijver van...

Terry Pratchett

Terry Pratchett

Terry Pratchett (Beaconsfield, 1948 - Broad Chalke, 2015) was met zijn onovertro...