Klassieker meeleesclub mei: Meestermagiër 1e zwaard: Sperling

op 29 april 2019 door

Bij de Scifi & Fantasy club lezen we maandelijks een Klassieker uit ons genre. In april vroegen we jullie te kiezen uit vier klassiekers uit de top 1000. Met ver uit de meeste stemmen is de leesclub in mei geworden: W.J. Maryson's Meestermagïer eerste zwaard: Sperling.

Lees je mee? Koop je boek online of in de boekhandel, leen hem van je buurman of haal het boek op in de bibliotheek. Instromen kan de hele maand, maar de kans bestaat dat je dan laat de discussie in gaat en veel dingen mist. Zegt het voort, zegt het voort!

Wat zijn de voorwaarden?

We lezen allemaal binnen een maand het boek en bespreken onze ervaringen onder dit artikel. Gezelligheid staat voorop, dus een beetje respect voor elkaars meningen is belangrijk. Haak je af omdat je het boek echt niet leuk vindt, geen probleem, maar laat het wel even weten waarom je het niks vindt. Vind je dit juist het boek van de eeuw, ook dat willen we weten! Let wel op met spoilers als niet iedereen al zover is.

Lees hier de leesclub van april en hier het overzicht van alle eerdere leesclubs.

In het kort:

Een eenvoudige jongen wordt aangewezen als leider van een reisgezelschap dat op zoek gaat naar de vijf Aartszwaarden en het Boek van Kennis, om te voorkomen dat hun planeet wordt vernietigd door het kwaad.Dit is deel 1 uit de reeks.

Leesclubvragen:

Deze komen gaandeweg mei hier te staan. Als je zelf opmerkingen en vragen hebt, plaats ze dan bij de opmerkingen hier beneden. Iedereen kan meedoen, ook als je het boek al eerder hebt gelezen en mee wilt doen in de discussie.

Vraag 1: Lees je dit boek voor de eerste keer of herlees je dit boek?

Coördinator deze maand: VanessaReacties op: Klassieker meeleesclub mei: Meestermagiër 1e zwaard: Sperling

Meer informatie

Gerelateerd

Over

W.J. Maryson

W.J. Maryson

W.J. Maryson, pseudoniem van Wim Stolk (De Lier, 21 december 1950 – Kats, ...

Lijsten

Gesponsorde boeken