Lees mee: De Glazen Troon serie

op 27 februari 2018 door

Bij de Club van Sci-Fi/Fantasy gaan we deze week beginnen aan een gaaf project: we gaan de Glazen Troon-serie lezen van Sarah J. Maas! Lees jij met ons mee? 

De 18-jarige Celaena Sardothien, sluipmoordernares, heeft er net een jaar gevangenschap opzitten als ze door een prins voor de keuze wordt gesteld deel te nemen aan een toernooi. De winnaar wordt de nieuwe kampioen van de koning. Een voor een worden de deelnemers van het toernooi echter op gruwelijke wijze vermoord en al snel vecht Celaena niet alleen voor haar vrijheid, maar ook voor haar leven. 

Zo luidt de omschrijving van het eerste deel van de Glazen Troon serie van Sarah J. Maas. Klinkt het al goed? Vanaf vrijdag gaan we beginnen met lezen. We hebben het volgende leesschema opgesteld:

- De Glazen Troon: van 2 maart t/m 16 maart (2 weken)

- De Donkere Kroon: van 17 maart t/m 31 maart (2 weken)

- Erfgenaam van Vuur: van 1 april t/m 22 april (3 weken)

- Koningin van de Schaduw: van 23 april april t/m 14 mei (3 weken)

- Rijk der Stormen: van 15 mei t/m 5 juni (3 weken)

- Toren van de Dageraad: van 6 juni t/m 27 juni (3 weken)

Plan van aanpak

Zoals hierboven staat aangegeven zullen we voor de eerste twee boeken twee weken besteden aan het lezen van elk boek, en de rest van de boeken zullen drie weken per boek in beslag nemen. Deze delen zijn namelijk aanzienlijk dikker en zullen meer tijd vergen. 

Voor elk boek zullen we een nieuw topic openen. In de comments kunnen we met elkaar praten over de boeken en onze favoriete quotes delen. Wij zullen het hoofdbericht regelmatig aanpassen zodra we verder komen in het boek, met daarin onze bevindingen. Tijdens en na het lezen van het boek is er ook de kans om op leesvragen te reageren en met elkaar te discussiëren. 

De aftrap is dus op vrijdag 2 maart en we hopen natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen willen meedoen! Natuurlijk ben je ook vrij om alleen de voortgang bij te houden van de lezers.

Heb jij wel eens gehoord van de Glazen Troon-serie of heb je de boeken al gelezen? Weet je al zeker dat je met ons mee wilt lezen of heb je nog twijfels? Laat het ons weten in de comments!Reacties op: Lees mee: De Glazen Troon serie

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas maakte als zestienjarige blogger al furore op FictionPress, waar...

Gesponsorde boeken