Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Meeleesclub oktober: Mexican Gothic

op 08 oktober 2023 door

Het is al bijna weer het midden van de maand, maar toch gaan we de meeleesclub nog officieel bespreken op de spot.  We lezen het toepasselijke Mexican Gothic in de maand van Halloween en horror.

Wat zijn de voorwaarden?

We lezen allemaal binnen een maand het boek en bespreken onze ervaringen onder dit artikel. Gezelligheid staat voorop, dus een beetje respect voor elkaars meningen is belangrijk. Haak je af omdat je het boek echt niet leuk vindt, geen probleem, maar laat het wel even weten waarom je het niks vindt. Vind je dit juist het boek van de eeuw, ook dat willen we weten! Let wel op met spoilers als niet iedereen al zover is.

In het kort

The acclaimed author of Gods of Jade and Shadow returns with a mesmerising feminist re-imagining of Gothic fantasy, in which a young socialite discovers the haunting secrets of a beautiful old mansion in 1950s Mexico.

Over Silvia Moreno Garcia:

Mexicaans door geboorte, Canadees door neiging. Cachanilla en Canuck, oorspronkelijk uit Baja California, nu wonend in Vancouver. Ze heeft een MA in wetenschaps- en technologiestudies van de Universiteit van British Columbia.

Silvia Moreno-Garcia is de auteur van een aantal veelgeprezen romans, waaronder Gods of Jade and Shadow (Sunburst Award in de Canadese literatuur van de Fantastic, Ignyte Award), Mexican Gothic (Locus Award, British Fantasy Award, Pacific Northwest Book Award, Aurora Award, Goodreads Award) en Velvet Was the Night (finalist voor de Los Angeles Times Book Prize en de Macavity Award). Ze schrijft in verschillende genres, waaronder fantasy, horror, noir en historisch.

Ze heeft verschillende bloemlezingen bewerkt, waaronder She Walks in Shadows (winnaar van de World Fantasy Award, gepubliceerd in de VS als Cthulhu’s Daughters). Silvia is de uitgever van de Innsmouth Free Press. Haar fictie is verschenen in tal van tijdschriften en bloemlezingen, waaronder het beste Amerikaanse mysterie en Suspense.

Leesclubvragen:

Gedurende de maand komen hier de vragen te staan. Als je zelf een vraag of opmerking hebt, stel ze hieronder gerust.

Veel leesplezier!



Reacties op: Meeleesclub oktober: Mexican Gothic

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Silvia Moreno-Garcia

Silvia Moreno-Garcia

Mexicaans door geboorte, Canadees door neiging. Cachanilla en Canuck, oorspronke...