Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Meeleesclub september : Bezeten stad/ Salem's Lot

op 30 augustus 2021 door

Met een hele duidelijke meerderheid aan stemmen, kiezen we in de maand september voor Bezeten Stad/ Salem's Lot (helaas Charisse). Laat de donkere gure dagen maar komen, dan hebben we gelijk de juiste setting voor bij dit spannend boek.

Lees je mee? Zegt het voort, zegt het voort!

Wat zijn de voorwaarden?

We lezen allemaal binnen een maand het boek en bespreken onze ervaringen onder dit artikel. Gezelligheid staat voorop, dus een beetje respect voor elkaars meningen is belangrijk. Haak je af omdat je het boek echt niet leuk vindt, geen probleem, maar laat het wel even weten waarom je het niks vindt. Vind je dit juist het boek van de eeuw, ook dat willen we weten! Let wel op met spoilers als niet iedereen al zover is.

In het kort

Schrijver Ben Mears keert na de dood van zijn vrouw terug naar zijn geboortedorp, Salem's Lot, dat hij vijfentwintig jaar geleden als 7-jarig jongetje ontvluchtte. Hij wil een boek gaan schrijven over het Marstenhuis, een verlaten villa in het dorp waar hij als kind eens een verschrikkelijke ervaring beleefde. Daar aangekomen blijkt het huis net gekocht te zijn door twee heren die een antiekwinkel willen openen in het centrum van het dorp.

Maar dan beginnen dorpsbewoners te verdwijnen en anderen op onverklaarbare wijze te sterven.

Ongeveer tegelijkertijd ontmoet Ben een vreemdeling die een dodelijk en eeuwenoud geheim met zich meedraagt. Zal het bizarre geheim ontrafeld kunnen worden voor het te laat is en zal het verwoestende kwaad gestopt kunnen worden?

Leesclubvragen:

Gedurende de maand komen hier de vragen te staan. Als je zelf een vraag of opmerking hebt, stel ze hieronder gerust.

Veel leesplezier!



Reacties op: Meeleesclub september : Bezeten stad/ Salem's Lot

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Stephen King

Stephen King

Stephen King (Portland, Maine, 1947) is een Amerikaanse bestsellerauteur van ond...