Advertentie

Nederfantasy: Verwacht & Verschenen #5

op 25 juni 2020 door

Elke maand kijken we uit naar nieuwe fantasyboeken van eigen bodem. Wij gaan op zoek naar Nederfantasy die bijna uitkomt én naar Nederfantasy die net verschenen is. Nederfantasy heeft echter nog wel eens de neiging om ineens magisch te verschijnen. Hebben we een boek gemist? Laat het ons weten in de comments!

Verwacht

Chesnek B.V. - Peter Schaap

Stefan Chesnek, een privé speurder en jonge rentenier die op de vlucht is voor zijn verleden, verliest zijn gehele bezit aan Terraanse Staatspiraten. Noodgedwongen moet hij een opdracht aannemen, die hem al snel in conflict brengt met de grootmachten uit de kosmos. Hij moet op zoek naar de waarheid in een galactisch rijk dat korte metten maakt met winnaars en verliezers, en waarin de grauwe massa niet langer grauw is, maar kleurrijk en machtig. Wie manipuleert het gerucht dat dit universum bedreigt?

Chesnek B.V. is een kosmische thriller waarin vier verschillende planeten een rol spelen.

IJzer in vuur - H.M.C. Knight

Het ultieme paradijs, dat is het doel dat Jude Sayer voor ogen heeft. Hij vecht als leider van de Organisatie voor de terugkeer van de engelen. De zaken worden echter bemoeilijkt wanneer hij gedwongen is te onderhandelen met zijn rivaal Tyler Iron, de leider van de haast onverslaanbare strijders van WAR. Beide partijen hebben iets wat de ander nodig heeft.

Verwikkeld in een web van leugens en bedrog proberen Jude en Tyler elkaar te overtroeven. Beiden zijn bereid tot het uiterste te gaan.

Dit boek zal het eerste deel van een serie vormen, genaamd R-Evolutie. De auteur creért in deze serie een moderne wereld waarin oude krijgskunsten een belangrijke rol spelen.

Drägan Duma – De Vergeten Verhalen - Patty van Delft

In “Keuze” lees je hoe en waarom de keuze van een draak voor een bepaalde drakenridder wordt gemaakt.

“Belofte” vertelt het verhaal van Rune en Keylard, de vader van Jill, en is een verhaal over echte vriendschap.

En in “De Vergeten Profetie” komt Dyasto een wel heel interessant document tegen…

Dit is een boek voor de echte fan van Drägan Duma. In deze verhalenbundel word je meegenomen in de wereld van Drägan Duma aan de hand van tien verhalen waarin bijpersonages een hoofdrol krijgen of gebeurtenissen uit de serie verder uitgediept worden.  Dit boek verschijnt in een gelimiteerde oplage en is alleen te bestellen via Celtica Publishing.

Verschenen

Harland Awards - winnende verhalen - diverse auteurs

Zeven verhalen van winnaars van de Harland Awards en voorlopers. Van harde sciencefiction tot magisch realisme, van epische fantasy tot psychologische horror en van historische fantasy tot (letterlijk) space opera.

Deze bundel van winnende Harlands verhalen is gratis te downloaden op Hebban!

Naar welk boek kijken jullie uit?Reacties op: Nederfantasy: Verwacht & Verschenen #5

Meer informatie

Gerelateerd