Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Scifi/Fantasy en de challenge: Boeken met meerdere tijdsperioden

op 24 maart 2018 door

Vanavond begint de zomertijd en gaat de klok een uur vooruit. Voor ons een goed moment om aandacht te besteden aan de Hebban Reading Challenge categorie nummer 45: boeken die zich afspelen in meerdere tijdsperioden. Voor ons als Scifi/Fantasyclub gaat dit verder dan alleen boeken waarin er meerdere flashbacks of tijdspaden naast elkaar lopen. Wij kiezen er voor om de challenge te bekijken vanuit een interessant oogpunt in het scifi en fantasygenre namelijk tijdreizen. Daarom een lijst met scifiboeken over tijdreizen, fantasyboeken over tijdreizen en boeken over tijdreizen met een uitstapje naar andere genres die door het tijdreizen toch ook deels aansluiten bij ons genre. Geniet van de lijst, veel plezier met lezen en vergeet je flux capacitor niet mee te nemen.

Uiteraard zijn er nog meer boekenopties, maar met deze lijst kom je al een heel eind als je wilt lezen (met een fantasy tintje) voor de Hebban Reading Challenge 2018. Heb jij al wat boeken gelezen uit deze lijst of heb je nog aanvullingen? Voor welke categorie hebben jullie nog hulp nodig? Laat ons je mening weten.



Reacties op: Scifi/Fantasy en de challenge: Boeken met meerdere tijdsperioden

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Stephen King

Stephen King

Stephen King (Portland, Maine, 1947) is een Amerikaanse bestsellerauteur van ond...

Deborah Harkness

Deborah Harkness

Deborah Harkness (1965) is professor geschiedenis aan de universiteit van Southe...

Ransom Riggs

Ransom Riggs

Ransom Riggs (1979, Maryland, Verenigde Staten) is een Amerikaanse auteur e...

Diana Gabaldon

Diana Gabaldon

New York Times bestsellerauteur Diana Gabaldon, geboren in Flafstaff, Arizona, s...