Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Uncovered #2

op 01 oktober 2017 door

Na twee Undercover’s en  twee Coverup's is het tijd voor een terugblik. In deze Uncovered maken jullie kennis met de boeken die we gebruikt hebben. Welke flapteksten sprak jullie het meeste aan. Welke kaft trok de meeste aandacht. Je kunt dit lezen in deze tweede editie van Uncovered.

In de 2e cover up was er de keuze tussen de kaften van J.D. Robb’s  Rechtvaardig vermoord en Tweestrijd van de Nederlandse auteur Ton Theunis.

Beidde kaften spraken niet zo aan. Rechtvaardig vermoord werd ook duidelijk meer als Thriller gezien, wat ook klopte. Het is een Genre Melange tussen thriller en science fiction. Tweestrijd sprak niet aan door de donkere setting en het vreemde wezen op de voorkant. Wel jammer, want het verhaal heeft goede kritieken op Hebban.

De derde cover up gaf de keuze tussen de kaften van Jacqueline Carry’s Kushiel’s Pijl en The Stand een boek van Stephen King. Ook deze kaften spraken niet aan. Er werd terecht opgemerkt dat de cover's wat oubollig of gedateerd aandeden. Deze boeken zijn inderdaad al wat langer geleden verschenen.

De 4e undercover maakte een keuze tussen de boeken Windhaven van George RR Martin bekend van Game of Thrones en Bloemen op Zolder  van Virginia Andrews.

Er was geen overduidelijke meerderheid voor één van de twee flapteksten.  Een aantal was al bekend met de verhalen en dit beïnvloedde hun keuze. Lezers die graag grimmige verhalen lazen en konden genieten van de slechtheid van de mens kozen voor boek 2.
Lezers die hielden van Fantasierijke verhalen met vreemde werelden en culturen kozen voor boek 1. 

Bij de 5e undercover kon je kiezen tussen de Scrypturist van Paul Evanby en Vergane dagen van Robert Kirkman

De meesten kozen voor optie 1 omdat ze de zombies uit de tweede keuze niets vonden. Een aantal liefhebbers van het Zombie genre herkende het van de tv-serie The Walking Dead en kozen dan wel voor optie 2.Reacties op: Uncovered #2

Meer informatie

Gerelateerd

Over

J.D. Robb

J.D. Robb

J.D. Robb (Silverspring, Maryland, 1950) is het pseudoniem van de Amerikaan...

Ton Theunis

Ton Theunis

Ton Theunis (Deventer, 1959) is een Nederlandse auteur, en tevens regisseur...

Stephen King

Stephen King

Stephen King (Portland, Maine, 1947) is een Amerikaanse bestsellerauteur van ond...

Jacqueline Carey

Jacqueline Carey

Jacqueline Carey is een Amerikaanse schrijfster. Ze is geboren in 1964 en studee...

George R.R. Martin

George R.R. Martin

George R.R. Martin (Bayonne, New Jersey, 1948) is een Amerikaanse bestselle...

Virginia Andrews

Virginia Andrews

Virginia Cleo Andrews (1923-1986) groeide op in Portsmouth, Virginia. Als k...

Gesponsorde boeken