Uncovered #5

op 06 september 2018 door

Na drie Deep undercovers, twee Undercovers en een Coverup is het de hoogste tijd voor een terugblik. In deze vijfde Uncovered maken jullie kennis met de boeken die we gebruikt hebben. Welke flaptekst sprak jullie het meeste aan? Welke kaft trok de meeste aandacht? Je leest het in deze editie van Uncovered.

Undercovers

Undercover #10

Deze Undercover werd al snel herkend als voorproefje voor de week van het beeldverhaal. Jullie konden kiezen uit drie beeldverhalen. Het eerste boek was Iko van Marissa Meyer. Het tweede verhaal was Philip Pullman's  Aan boord van het spookschip. Het derde boek en jullie favoriet was Absolute Ronin van Hugh en Frank Miller.

Undercover #11

De elfde undercover was een lastige, jullie konden moeilijk kiezen omdat alledrie de flapteksten jullie wel aanspraken. Het eerste boek was Schaduwwereld 1 - De schaduwgrens van Tad Williams. Het tweede verhaal was Het meisje in de toren van Katherine Arden dit boek verschijnt 26 oktober en is het vervolg op de Beer en de Nachtegaal. De Beer en de Nachtegaal werd vierde bij onze eerste Hebban Scifi en Fantasy Clubprijs. Het derde boek was Het bottenseizoen  van Samantha Shannon.


Coverups

Coverup #10

In deze tiende Coverup konden jullie uit vier blauwe kaften kiezen. Het was moeilijk kiezen omdat een aantal al bekend waren met de boeken en hierdoor werden beinvloed. Het eerste boek was De witte merrie van Jules Watson , de tweede was Jules Verne's Michael Strogoff de koerier van de Tsaar, de derde cover was Schaduwzwart, het tweede deel van de spellslinger reeks, van Sebastien de Castell de laatste cover was de Test van Joelle Charbonneau.


Deep undercover

Deep undercover #1

De eerste aflevering van een nieuwe reeks, waarbij we jullie kennis laten maken met boeken door het lezen van de eerste alinea van een boek. De eerste tekst kwam uit Rood (Mars trilogie 1) van Pierce Brown, de tweede tekst uit Het nachtcircus van Erin Morgenstern en de laatste uit Enders game van Orson Scott Card.

Deep undercover #2

In deze tweede editie konden jullie kiezen uit de teksten uit De heerschappij van de maskers van Sabaa Tahir, De gedaanteverwisseling van Franz Kafka en voor sommigen een verrassing Robin Hobb's, Leerling en Meester

Deep undercover #3

In de derde editie wederom herkenning. De eerste tekst kwam uit Ontworteld van Naomi Novik. De tweede uit Douglas Adam's Hitchhiker's Guide to the Galaxy en de laatste uit De Schepping van het Doodszwaard van Weis & Hickman

Door welke onthulling ben je verrast? Welk boek heb je op je te lezen-lijst gezet? Laat het ons weten in de reacties.Reacties op: Uncovered #5

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken