Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Undercover #5

op 20 september 2017 door

Een boek uitkiezen is iets heel persoonlijks. De meeste mensen pakken een boek op als de cover hen bevalt of omdat ze de schrijver kennen. Als Club van Scifi/Fantasy gaan we graag even undercover en onderzoeken of dit ook waar is...

Wat als je juist eens niet wist hoe het boek uitzag? Wat als je alleen de tekst mag lezen op de achterkant? Zou je het boek dan toch interessant genoeg vinden om te lezen? Het voelt een klein beetje als een blind date: nog voordat je op uiterlijk mag oordelen, kijk je eerst naar de inhoud. En omdat we in tijden van Tinder leven (er moet keuze zijn), laten we je kennis maken met twee leuke potentiëlen.

Zou je één van deze twee boeken willen lezen op basis van alleen de tekst? Naar welke zou jouw voorkeur uit gaan en waarom? Wij stellen graag uit de categorie sf/fantasy aan jullie voor:

Optie 1

Mauric Dystergroeve is een van de beste Schrijvers in Revantijn. Op bestelling schrijft hij hele werelden, grootse spreuken of een simpele bescherming. Dan komt er een vreemdeling de stad binnen met een onbekend schrift op zijn huid, op de vlucht voor een donker verleden. Zijn wanhopige zoektocht naar een geheim boek maakt Mauric één ding duidelijk: niets zal ooit nog hetzelfde zijn zelfs al kunnen ze de onvoorstelbare ramp die de wereld bedreigt voorkomen. 


Optie 2:

Rick is politieman in een klein dorp in Kentucky. Op patrouille met zijn maatje Shane wordt hij neergeschoten. Enkele maanden later ontwakend uit coma ziet hij in het ziekenhuis slechts dood en verderf, buiten regeert de horror en wordt hij door zombies als prooi gezien. Een jonge jager leidt hem naar een verborgen kamp, waar een groep mensen tracht te overleven. Rick vindt er zijn vrouw en zoontje, onder de hoede van Shane, die hem met gemengde gevoelens ziet terugkeren. Dagelijkse moeilijkheden in een apocalyptische wereld waar elk gezag en structuur zijn verdwenen, brengen onverwachte eigenschappen in de groep naar boven; karakters worden behoorlijk uitgewerkt. Na een zombie-aanval op het kamp neemt Rick de leiding en trekken ze verder, op zoek naar veiligheid.

Over twee weken onthullen we de titels van deze en de vorige cover edities, in een nieuwe # Uncovered.



Reacties op: Undercover #5

Meer informatie