Undercover #6

op 25 januari 2018 door

Een boek uitkiezen is iets heel persoonlijks. De meeste mensen pakken een boek op als de cover hen bevalt of omdat ze de schrijver kennen. Als Club van Scifi/Fantasy gaan we graag even undercover en onderzoeken of dit ook waar is...

Wat als je juist eens niet wist hoe het boek uitzag? Wat als je alleen de tekst mag lezen op de achterkant? Zou je het boek dan toch interessant genoeg vinden om te lezen? Het voelt een klein beetje als een blind date: nog voordat je op uiterlijk mag oordelen, kijk je eerst naar de inhoud. En omdat we in tijden van Tinder leven (er moet keuze zijn), laten we je kennis maken met drie leuke potentiëlen.

Zou je één van deze drie boeken willen lezen op basis van alleen de tekst? Naar welke zou jouw voorkeur uit gaan en waarom? Wij stellen graag uit de categorie sf/fantasy aan jullie voor:

optie 1:

8d4f823b7b8b0a084f0fdaad126cfb70.jpgCarys en Max hebben nog negentig minuten zuurstof. Tenzij ze met een goed idee komen, zullen ze over anderhalf uur sterven.
Maar zo hoeft het niet te eindigen.
Carys en Max zweven in de ruimte en kijken naar de wereld die ze hebben achtergelaten; een goed geoliede machine waar ze zich niet meer thuis voelen.
Dit is een eigenzinnig en ontroerend verhaal over twee mensen die voor elkaar vallen in een wereld waar ware liefde verboden is. Wat gebeurt er als je dan de liefde vindt?

optie 2:

8d4f823b7b8b0a084f0fdaad126cfb70.jpgEr gebeuren vreemde dingen op de afgelegen, met sneeuw bedekte eilandengroep St. Hauda's Land. Merkwaardige gevleugelde wezens vliegen rond boven de bevroren moerassen, in de onder ijzige sneeuw schuilgaande wouden verbergen zich albinodieren en in de diepten van de oceaan gloeien kwallen op. En Ida MacLaird verandert langzaam maar zeker in glas.

optie 3:

8d4f823b7b8b0a084f0fdaad126cfb70.jpgSinds haar ouders en zusje bij een auto-ongeluk zijn omgekomen, kan Ever aura's zien en andermans gedachten horen. Wanneer ze mensen aanraakt, ziet ze hun hele verleden. Ze doet dan ook al het mogelijke om mensen uit de weg te gaan, tot de knappe en mysterieuze Damen in haar leven komt. Hij is de enige die de chaos in haar hoofd kan laten verdwijnen en de enige die haar echt begrijpt, het is net of hij in haar ziel kan kijken.

Ben je nu iemand die alles eerst graag tot op de bodem uitzoekt voordat je overstag gaat, dan mag je uiteraard googlen. Er zijn immers mensen die ook iemand eerst natrekken, maar een verrassing is het dan niet meer...Reacties op: Undercover #6

Meer informatie

Gesponsorde boeken