Vriend van de Science Fiction en Fantasy club

op 13 februari 2018 door

Welkom in ons clubhuis! Als Hebban Science Fiction en Fantasy club verzorgen wij met veel enthousiasme deze spot voor de liefhebbers van boeken uit het Fantastische Genre.

Ben jij net als wij fan van ons geliefde genre, word dan vriend(in) van de Hebban Science Fiction en Fantasy Club. We vinden het namelijk leuk om jou beter te leren kennen en als vriend of vriendin van de club, heb je altijd een streepje voor bij leuke acties die we organiseren!

Wat is het verschil tussen volger en vriend(in)?
Niet heel veel maar als vriend(in) word je nog meer betrokken bij onze Club. Als volger kun je tot in de eeuwigheid luisteren, lezen en zo nu en dan reageren. Met het vriendenconcept willen wij lezers de kans geven bij de SFFclub te horen en dat kan al meteen, want voor onze nieuwe Taveerne zijn we opzoek naar een Fantastische naam. Mocht je een toepasselijke naam weten, laat dit weten in onze Taveerne. Je kunt de Taveerne rechts op de spot vinden of volg deze link

Hoe word ik een volger en vriend(in) van deze club?
Heel eenvoudig. Klik eerst op de ‘volgen’-knop bovenaan de spot. Je bent er dan van verzekerd dat je de leukste artikelen direct in je mailbox ziet verschijnen. Nu je volger bent van de spot, kun je ook vriend(in) worden. Stel jezelf voor onder dit artikel en geef antwoord op de volgende vragen:

1. Van welke schrijvers wil je niks missen?
2. Welk boek is je alltime favoriet?
3. Wat is het beste boek wat je vorig jaar las?
4. Wat hoop je hier op deze spot te vinden?Reacties op: Vriend van de Science Fiction en Fantasy club

Meer informatie