10 dingen die elke fan van Gaby Rasters herkent

op 07 februari 2017 door

Eens begonnen in Follow van Gaby Rasters ontstaat er een virus. Het boek pakt je, laat je niet meer los en zorgt niet alleen voor een lach en een traan, maar ook een smacht naar de volgende delen, Like en Share. Lezeressen hebben een aantal dingen gemeen.

Door Diana van Eynde

  1. Je kunt niet beginnen met lezen zonder je goed geïnstalleerd te hebben. Je zoekt je fijne plekje op de bank op. Pakt er een warm en zacht dekentje bij. Je zet een flinke pot heerlijk geurende thee. Steekt de kaarsjes aan voor wat gezelligheid en pakt een lading chocolade uit de kast. De telefoon gaat op stil. Pas dan ben je klaar voor een paar uurtjes Follow, Like of Share.
  2. Na het dichtslaan van Follow, deel 1, is het eerste wat je doet naar Facebook gaan om Mila, Chris en Sebastiaan live te volgen. Wat hebben de personages nog meer te vertellen?
  3. Zakdoekjes houd je bij de hand. Bij Lobkes verhaal houdt geen enkele lezeres het droog.
  4. Het ene moment houd je van Mila en het volgende moment zou je haar door elkaar willen schudden en eens even lekker de waarheid willen vertellen.
  5. Willen we een Lucien, Chris of Sebastiaan? Gedurende de drie boeken blijf je het je afvragen. Voor wie zou jij kiezen?
  6. Hoe gedraag jij je op social media? Gedraag jij je netjes of zoek je ook het randje op? Ben je cryptisch, duidelijk of laat je nooit wat van je horen? Tijdens het lezen analyseer je je eigen Facebook-, Twitter-, Relatie Planet- en Whatsapp-gebruik.
  7. Je verlangt drie boeken lang naar het mooie en warme Zuid-Frankrijk. Wat zou je toch graag naast Mila willen staan!
  8. Stiekem word je ook een beetje verliefd op Thomas. Wat een heerlijke man is dat.
  9. Hannah! Wat doe je? Waarom? Je leeft met alle personages zo mee dat je bijna de neiging hebt om tegen ze te praten. Misschien soms zelfs te schreeuwen in de hoop dat ze wakker worden.
  10. Na deel Follow en Like heb je maar één doel: doorgaan in het volgende boek. Na Share val je in een gat. Wat moet je nu lezen?


Reacties op: 10 dingen die elke fan van Gaby Rasters herkent

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Gaby Rasters

Gaby Rasters

Gaby Rasters is auteur en moeder van drie kinderen. Ze is dol op social media, n...

Gesponsorde boeken