Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

AANKONDIGING: September is #leesuiteigenkast maand!

op 13 augustus 2017 door

Het is een 'probleem' dat de meesten van jullie allemaal wel zullen herkennen: een enorme en tevens alsmaar groeiende stapel ongelezen boeken in de boekenkast. Wij van WLFG hebben in ieder geval enorme stapels boeken die staan te springen om gelezen te worden (ja, boeken kunnen inderdaad springen ;)). Om voor onszelf een stok achter de deur te creëren én om jullie een handje te helpen organiseren wij in september de lees-uit-eigen-kast-maand. Doe je mee?

Net als vele fervente lezers zijn wij altijd bezig met het lezen van de tofste boeken. Er verschijnen immers zulke mooie pareltjes die je eigenlijk direct wil lezen, maar waardoor je stapel met ongelezen boeken niet krimpt en soms zelfs groeit! 

Wat is de bedoeling? Zoals de naam al zegt zal september helemaal in het teken staan om alleen maar eigen boeken uit je eigen kast te lezen. Dat betekent geen tripjes naar de plaatselijke boekhandel, geen enorme bestellingen bij onze grote blauwe vriend en ook geen stiekeme rondjes langs de bibliotheek. Het plan is juist om onze (waarschijnlijk enorme) stapel ongelezen boeken iets te verkleinen, want we hebben die boeken natuurlijk niet voor niets gekocht. 

Het kan natuurlijk zijn dat je net als een aantal van ons recensie-exemplaren ontvangt en die wil je natuurlijk zo snel mogelijk lezen en recenseren. Of dat je net als veel andere boekenliefhebbers naar het boekenfestijn in Utrecht wilt gaan om daar nog meer pareltjes voor je verzameling te kopen. Snappen we heel goed. Daarom hebben we besloten om één joker in te zetten. Die joker mag je inzetten zoals je wilt (het moet natuurlijk wel een feestje blijven ;))

Onze page zal helemaal in het teken staan van de lees-uit-eigen-kast-maand en we hebben er daarvoor ook een hashtag voor in het leven geroepen (#leesuiteigenkast). We hopen dat deze maand jou en andere lezers de mogelijkheid geeft om een klein stukje van je (immense) TBR weg te werken (en zodat je in oktober weer onbeschaamd boeken kan kopen). We zouden het ontzettend tof vinden als je mee zou doen en ons via social media op de hoogte houdt door je TBR, je voortgang en je uiteindelijk resultaat te delen. Dit kan via @Hebbanwelovefeelgood op Twitter @welovefeelgood op Instagram. 

Begin september zullen wij onze TBR voor september met jullie delen in onze bekende rubriek WLFG leest. Daarnaast zal nog steeds elke zaterdag in het teken staan van buddy lezen, maar dan wel met boeken die al tijden in onze kasten staan. We zijn allemaal onze kasten ingedoken en hebben pareltjes ontdekt die bij meerdere feelgoodmeisjes in de kast staan, dus ook zullen er een aantal groepsrecensies voorbij komen. Wij hebben er in ieder geval zin in! 

We hopen van harte dat jij ook mee doet en deuk(je) in je TBR kunt slaan! 

Heel veel succes en we kijken uit naar jullie te-lezen-stapels, voortgangen en natuurlijk het uiteindelijke resultaat eind september! 

Doe jij ook mee?Reacties op: AANKONDIGING: September is #leesuiteigenkast maand!

Meer informatie