Advertentie

Afscheid nemen hoort er soms ook bij...

op 16 mei 2019 door

Na ruim twee jaar neem ik helaas afscheid van de Feelgood club.

Ik vond het een moeilijke beslissing, want ik kijk terug op twee hele mooie boekenjaren waarin alles mogelijk leek. Ik ben Hebban hier dan ook heel dankbaar voor.

Toch. Onbewust sloop er teveel tijd in de Feelgood club en kwam ik niet toe aan mijn grote droom: het schrijven en uitgeven van verhalen. Ik heb goed nagedacht en besloten dat het tijd wordt om hard aan mijn schrijversdroom te gaan werken en zal hierdoor te weinig tijd overhouden om in de Feelgood club te kunnen blijven.

Mijn top 3 hoogtepunten van de afgelopen twee jaar Feelgood club:

1) Interview Marian Keyes
Ik heb heel veel bewondering voor deze auteur. Zij is mijn grote voorbeeld. Ik vond het dan ook een eer dat ik haar mocht interviewen.
Ik moet wel bekennen, ik heb nog steeds haar Feelgoodrecept, dat ze ons heeft gegeven, niet uitgeprobeerd, maar deze staat uiteraard nog op mijn bucketlist.

2) Interview Cathy Kelly
Ik vond dit interview best wel eng, want dit was de eerste grote auteur die ik mocht interviewen voor de Feelgood club. Ondanks dat ik fan ben, vond ik het opeens moeilijk vragen te bedenken. Want wat vraag je nou aan een bestsellerauteur?

3) De selfpubbers reeks
Zo’n vijf jaar geleden was ik er heilig van overtuigd dat ik alleen via een uitgever wilde gaan publiceren. Als ik ooit zo’n contract zou kunnen bemachtigen.
Ik interviewde diverse selfpubbers en denk daar nu heel anders over. Ik wil juist gaan selfpubben.

 

Ik wil iedereen bedanken. De Feelgood club is een mooie community geworden waar ik me thuis voel. Natuurlijk neem ik niet helemaal afscheid, Hebban zit in mijn bloed. Feelgood zit in mijn bloed. Ik blijf een trouwe volger, ik ben niet helemaal weg.

Liefs,
Nathalie

 

 

 

 

 Reacties op: Afscheid nemen hoort er soms ook bij...

Meer informatie

Over

Marian Keyes

Marian Keyes

Marian Keyes is een van Ierlands meest succesvolle schrijfsters. Ze debuteerde i...

Cathy Kelly

Cathy Kelly

Kelly groeide op in Dublin en werkte lange tijd als journalist voor een Ierse kr...

Nathalie Koenekoop

Nathalie Koenekoop

Ik ben Nathalie en vind het heerlijk om lekker weg te kunnen dromen in een goed ...