Advertentie

Boekenworm verhuist #3: Het resultaat

op 17 oktober 2018 door

Al eerder hebben jullie een kijkje in de keuken gekregen bij de verhuizing van Marleen. Allereerst het drama rondom het inpakken van boeken (doe je toch niet?!) en daarna hoe het lezen haar verging tijdens de #leesuiteigenkast maand, terwijl er helemaal geen kasten waren om uit te lezen. Nu is de verhuizing achter de rug en zijn de boekenkasten inmiddels ingepakt. Vandaag het laatste artikel in de reeks van 'Boekenworm verhuist', namelijk het resultaat! 

 - door Marleen - 

Wauw, wat was september een bizarre, drukke, maar vooral een onvergetelijke maand. Hoewel ik helaas weinig tijd had om te lezen hebben we een maand gehad vol met klusavonturen en is ons eigen huis nu eindelijk (zo goed als) af! Op een paar kleine dingetjes na (een stopcontactje hier, een deurklinkje daar) is ons huis helemaal zoals wij het willen, met als grote trots mijn eigen privé bibliotheek! Kijk je mee? 

c397e1469b98422be8aca294e01c94a0.jpg

Het was een heel karwei om mijn hele wand op de foto te zetten, haha! Zoals je kunt zien heb ik een hele wand met kasten die ook nog een stukje de hoek om gaan. De kasten zijn van Ikea (Leve de Billy's) en ik ben er zo ongelofelijk blij mee (kun je je vast voorstellen). Afgelopen week zijn mijn vriend en ik druk bezig geweest om alle boeken uit te zoeken en voor elk exemplaar een mooie plek te vinden. Onze studieboeken hebben een plekje gekregen (links onderin), ondanks dat ik ze er verschrikkelijk uit vind zien en zelfs mijn vriend heeft een plankje gekregen (zijn overige boeken zijn verbannen naar zolder, haha). 

Ik heb al mijn boeken georganiseerd en gesorteerd op genre en daarna op uitgeverij. Aangezien uitgeverijen over het algemeen dezelfde hoogtes gebruiken bij hun boeken vind ik dit er gewoon het strakst uitzien. Zo zien mijn kasten er van dichtbij uit: 

bd5c58c64ed73090cd966050697a1eb2.png

Op de linker foto zie je mijn feelgoodkast (zonder erotische en NA boeken). Boekerij is met 1,5 plank goed vertegenwoordigd en ook The House of Books doet het goed met een plank vol! Mijn verzameling van Jojo Moyes (ik heb mijn verzameling compleet, yay!) staat heerlijk op ooghoogte te shinen en verder sieren andere pareltjes die ik afgelopen jaren o.a. door de Feelgood Club heb mogen lezen. Zeker een van mijn favoriete kasten! <3 

Op de middelste foto zie je een relatief lege plank waarop ik nieuwe boeken van die maand bewaar. Op deze manier heb ik een fijn overzicht van nieuwe boeken en kan ik ze er gelijk bij pakken als ik foto's maak voor een nieuwe boekenbuit (voor mijn blog www.favoritez.nl). Altijd fijn om nieuwe boeken te bekijken, toch?

Op de rechterfoto zie je mijn YA-kast. Voor ik lid was van de Feelgoodclub, was ik onderdeel van de Hebban YA Club van 10 en ik lees dit genre nog steeds met veel plezier. Heel erg trots op deze verzameling! 

3d2851f141bf9d0493bf99a696959f17.jpg

Stiekem en eigenlijk helemaal niet zo stiekem lees ik het liefst (maar zeker niet alleen maar) NA en erotische romans. Ik kan daar zo van genieten en dat staat echt voor het ultieme feelgoodgevoel voor mij. Mijn NA-verzameling van Zomer & Keuning is daarom denk ik ook mijn grootste trots, aangezien ik bijna alle titels uit hun fonds heb! Een aantal titels zijn uitgeleend en verder mis ik volgens mij nog twee of drie titels, maar verder staan ze er allemaal! Tel daar bij de Stouter-reeks van Christina LaurenDe Deal van Elle Kennedy en andere erotische titels en ik ben een heel gelukkig boekenmeisje! 

e76fd8f74c8a223ec64a5087c479bfea.jpg

Deze kant van de kast en het hoekje is eigenlijk een beetje de rest. Mijn vriend heeft hier de plank en ik heb er nog drie planken met thrillers (waarvan ik er nog heel veel moet lezen, #oeps). Mijn kleine verzameling Engelse boeken staat hier, net zoals  mijn kookboeken en reisboekjes. 

Zoals je ziet heb ik nog behoorlijk veel ruimte in mijn kast (yess!) en dus een goed excuus om nieuwe boeken te kopen! ;) Ik ben zo ontzettend blij en vooral trots op het resultaat (en natuurlijk le boyfriend heel erg dankbaar dat hij het goed vond om een hele wand en zelfs meer in huis te hebben). 

Wat vind jij van mijn nieuwe boekenkasten? Reacties op: Boekenworm verhuist #3: Het resultaat

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jojo Moyes

Jojo Moyes

Jojo Moyes (1969) is een Britse romanschrijfster en journaliste. Haar eerste boe...

Christina Lauren

Christina Lauren

Christina Lauren is de schrijversnaam van het duo Lauren Billings en Christina ...

Gesponsorde boeken