Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Buddy gezocht

op 07 februari 2020 door

Zoveel mooie boeken, maar het gat tussen kopen en lezen wordt steeds groter. Zo jammer, want je kocht het boek toch om te lezen? Een stok achter de deur, dat is de oplossing! En wat is er leuker dan een leesafspraak te maken en dan het boek samen te gaan lezen? Wij bieden hier de mogelijkheid met Buddy gezocht.

53a2d2328aa1676ff1a88c033a7bad82.jpg

Wat we gaan doen is niet nieuw. Al eerder vroegen we jullie welke boeken jullie wilden lezen en gingen die samen met jullie lezen. En inmiddels zijn er veel meer initiatieven opgestart op Hebban om samen te lezen. Zo is er een Samenleescafé en zijn er op diverse spots samenleesprojecten te vinden.

Wat is de bedoeling?

Jullie geven onder deze blog aan, welk feelgoodboek je zou willen gaan lezen en waarom. Dan kan een van ons daarop reageren om een leesafspraak te maken. Het kan op korte termijn, maar het kan ook op langere termijn zijn. Misschien sluiten meer lezers aan, alles kan. Natuurlijk kunnen jullie ook onderling leesafspraken maken.

Doen jullie mee?Reacties op: Buddy gezocht

Meer informatie