Gratis e-book als cadeautje!

op 31 december 2017 door

De afgelopen maand hebben 31 Nederlandse auteurs ons verwend met een prachtig kerstverhaal. Al deze ontroerende, grappige en romantische verhalen hebben we voor jullie gebundeld in de WLFG Kerstverhalen bundel. En deze bundel is nu als gratis e-book te downloaden.

Wat is het een fantastische jaar geweest. Aan het begin van 2017 begonnen wij, als de Hebban Feelgood Club van 10, vol enthousiasme aan onze taak om het prachtige en fijne feelgoodgenre te promoten, meer op de kaart te zetten en heel veel liefde voor het genre te verspreiden. En dat hebben we gedaan! Met meer dan 300 artikelen hebben we het afgelopen jaar onze spot gevuld met interviews, buddyreads, verslagen en nog veel meer.

De tofste boeken kwamen voorbij, uitnodigingen voor evenementen stroomden binnen en we planden ook regelmatig echte ‘feelgooddates’ om met elkaar bij te kletsen, boeken te ruilen en nieuwe plannen voor WLFG te maken.

Maar onze spot zou niet zo’n succes zijn geweest zonder jullie, onze lezers. Leuke en lieve reacties stroomden dagelijks binnen, eerst via Hebban, maar daarna ook via onze sociale mediakanalen. Jullie namen massaal plaats in onze speciale cafés, vulden jullie boekenplanken met ‘onze’ boeken en deden gezellig mee met alles wat we hebben mogen organiseren.

Om jullie daarvoor te bedanken wilden we in december, de feest- én feelgoodmaand bij uitstek, jullie in de watten leggen. Wij vroegen bekende en onbekende feelgoodauteurs om een kort kerstverhaal te schrijven. Deze romantische, emotionele en soms ook erotische kerstverhalen verschenen al eerder op onze spot, maar nu ook – als speciaal eindejaarscadeautje – als verhalenbundel. Zodat je deze fijne verhalen ook kunt lezen op je e-reader of tablet en je het hele jaar eventjes kunt wegdromen bij de fijne periode van kerst.

Zo kun je in deze bundel de korte verhalen lezen van onder andere Gaby Rasters, Marijke Vos, Wendy Brokers, Lis Lucassen en Marcel Vaarmeijer. Eenendertig auteurs hebben geschreven over kerst en wat hebben ze prachtige verhalen afgeleverd! Ook Marleen en Nathalie, twee van onze eigen dames, hebben hun beste beentje voorgezet om de liefde voor kerst te verspreiden en schreven speciaal voor WLFG een verhaal.

Mede door middel van deze verhalenbundel willen we jullie bedanken voor het afgelopen jaar en hopen we jullie in 2018 terug te zien voor heel veel feelgood!

Veel leesplezier en op naar een fantastisch, boekig en vooral feelgood 2018!

Veel liefs,

We Love Feelgood

Download hier gratis de volledige kerstverhalenbundel als e-bookReacties op: Gratis e-book als cadeautje!

Meer informatie

Gesponsorde boeken