Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Covers om van te smullen

op 08 april 2018 door

We hebben april uitgeroepen tot culinaire maand waarin we allerlei smakelijke feelgoods in het zonnetje zetten. Vandaag een lijst vol boeken met covers om van te watertanden. Al deze covers zijn niet alleen heerlijk om te zien, maar ook nog eens heerlijk om te lezen. Voor deze zondag wensen we je dan ook: smakelijk lezen!

- door Helma –

Van de Verleiding-serie van Maya Banks krijg je spontaan trek in sappig fruit. Fruit komt in deze serie niet voor, maar sappig zijn de boeken wel. Hetzelfde kan je zeggen van de Wild-serie van Christina Lauren. In deze twee series is er volop sprake van lust, maar met eten heeft het helemaal niets te maken ;-).

8f0f871c3b3f70bde59e5fd9561a2b6b.png

In Chocolat en De zoetheid van perziken, twee boeken van Joanne Harris uit de serie over de mysterieuze Vianne Rocher, krijg je tijdens het lezen lekkere trek. Vooral bij Chocolat kan ik uit ervaring vertellen. En dat begint eigenlijk al direct bij de cover. Als je die ziet moet je je bedwingen om niet linea recta de snoeppot in te duiken. En dat wordt er niet beter op als je begint met lezen. De ene heerlijke chocoladelekkernij na de andere passeert de revue. Door de bijna erotische, sensuele beschrijving van al deze heerlijkheden waan je je in een soort luilekkerland en ruik je bijna de zoete geuren, die erom vragen om je mond vol te stoppen met chocolade, chocolade en nog veel meer chocolade om dat gelukzalige gevoel zelf te ervaren.

eadd87dd827a3a1494a82478eb0c7207.png

En er zijn nog veel meer boeken waarvan de covers je onbedwingbaar doen verlangen naar lekker eten: zelfs van het gehaakte gebakje van Een man om op te (vr)eten van Petra Hülsmann krijg je toch trek?

970da1503bbd466c215ea7f57a71a9c3.png

En er is voor ieder wat wils. Want behalve fruit en zoetigheden zijn er ook pittigere covers met spaanse pepers, paprika’s en vis.

613acc5fcc1028099cc20f0c9bcbfdbb.png

Welke boeken doen jou spontaan verlangen naar lekker eten? Laat het ons weten in een reactie hieronder.



Reacties op: Covers om van te smullen

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Maya Banks

Maya Banks

Maya Banks is een Amerikaanse auteur. Ze schreef inmiddels dan vijftig romantisc...

Christina Lauren

Christina Lauren

Christina Lauren is de schrijversnaam van het duo Lauren Billings en Christina H...

Jessica Soffer

Jessica Soffer

Jessica Soffer publiceerde verhalen en artikelen in tijdschriften als The New Yo...

Joanne Harris

Joanne Harris

Joanne Harris is een Frans/Engelse bestsellerauteur die in 1989 debuteerde....

Petra Hülsmann

Petra Hülsmann

Petra Hülsmann (1976) groeide op in Nedersaksen. Na een succesvol afgebroke...

Nora Roberts

Nora Roberts

Nora Roberts (Silverspring, Maryland, 1950) geboren als Eleanor Marie Rober...