Advertentie

De Top 25 mooiste boeken van ... Renate

op 04 augustus 2018 door

Je hebt het niet kunnen missen: de Hebban Top 1000. Natuurlijk hebben de meiden van de Feelgood Club ook hun enige echte Top 25 allertijden samengesteld. Wij tellen af naar september door elke week een persoonlijke Top 25 van een van ons met jullie te delen. Vandaag is het de beurt aan Renate om iets te vertellen over haar mooiste boeken. 

999325f75a395f70cbeea2cfeedcb34a.jpg
-door Renate-


Leuk hoor zo'n top 25, maar hoe stel je die nou samen., Nou ik kan gelijk zeggen dat viel niet mee al wist ik bij een paar boeken zeker dat ik ze in de lijst wilde hebben.

Keuzes , keuzes pffff.

De lijst is verder wel in willekeurige volgorde, want echt op nummer zetten werd wel erg lastig. Waarom is het ene boek wel nummer 10 en de andere nummer 11?

Mijn nummer 1 

Tomas Ross met Koerier van Sarajevo is wel echt mijn nummer 1.

Mijn kennismaking met de boeken van Tomas Ross was op de middelbare school: lezen voor mijn lijst. Dit boek vond ik toen heel interessant vanwege het onderwerp en heeft echt indruk gemaakt, maar ook gezorgd dat ik daarna nog veel van Tomas Ross gelezen heb.
Maar ook dat ik nog altijd heel nieuwsgierig ben naar zijn boeken, dat er feiten en fictie gemengd worden in het verhaal, daar hou ik van. Zo lees je een goed verhaal en steek je er ook nog wat van op.

Jo Nesbø:
Toen ik een keer voor mijn verjaardag Dodelijk patroon van Jo Nesbø kreeg was ik gelijk verkocht. Het enige nadeel was dat dit het eerste deel was van de Oslo-trilogie, waardoor ik lang moest wachten voordat De verlosser uitkwam, maar om de tijd nuttig te besteden heb ik eerst gelijk alle andere boeken van Nesbø gelezen.
Het zijn zeker niet de vrolijkste boeken, maar ik lees ze erg graag. Het liefst haal ik hem gelijk als die uitkomt in de winkel., Maar omdat ik eigenlijk nooit weet wat ik moet vragen voor mijn verjaardag, vraag ik ze meestal voor mijn verjaardag, heb ik gelijk een leuk kado!

Jill Mansell:
Ondanks dat ik eigelijk altijd wel een leesbeest ben geweest, heb ik een hele tijd veel minder gelezen, omdat ik concentratieproblemen had, mede door mijn fibromyalgie.
Maar omdat ik dat helemaal niet leuk vond, bij de bieb gekeken of zij groot letterboeken hadden, en gelukkig hadden ze die. Van Jill Mansell hadden ze er zelfs een paar wat heel fijn was, want dat vond ik al een fijne schrijfster. Mede door de grote letterboeken en de verhalen van Jill Mansell kwam de liefde voor lezen weer terug, want wat is er nou heerlijker dan een leuk, goed of mooi verhaal lezen.

Ouders
Het lezen is met de paplepel ingegoten, mijn ouders lazen beide, maar heb de liefde voor thrillers wel van mijn vader meegekregen Ik mag nu nog graag kijken en lezen wat hij in zijn kast heeft staan.
Naast dat we nog steeds elke keer de nieuwe Suske en Wiske kopen als die uitkomt, tipt hij mij ook nog wel eens een boek dat ik echt moet lezen.

999325f75a395f70cbeea2cfeedcb34a.jpg

Benieuwd welke andere boeken in mijn top 25 staan? Bekijk hem hier! Laat je ons weten welke toppers op jouw lijstje niet mogen ontbreken?
Reacties op: De Top 25 mooiste boeken van ... Renate

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jill Mansell

Jill Mansell

Jill Mansell is een absolute bestellerauteur. Haar razend populaire boeken voor ...