De Happiness Workshop van Jette Schröder

op 19 juni 2018 door

Afgelopen zondag kon je in deze buddyread lezen hoe enthousiast Marieke en Janneke waren over De Happiness-Goeroe van Jette Schröder. Diezelfde middag waren wij aanwezig bij De Happiness Workshop gegeven voor Jette in Haarlem bij de prachtige H. De Vries Boekenhandel. 

87eaf985a758d7e7cd6e2daab9fe7e2a.jpg

Een paar weken geleden kwam Janneke en post tegen van De Vries Boekhandel met het bericht dat Jette Schröder een Happiness Workshop kwam geven. Marieke had wel zin in een dagje Haarlem, dus besloten ze samen het boek te lezen en naar de workshop te gaan. De workshop begon om drie uur, maar om half één kwam Marieke met de trein aan in Haarlem om eerst even te lunchen en bij te kletsen voordat we met glitters aan de slag gingen. Want wat we van de workshop moesten verwachten, wisten we niet precies, maar dat er glitters zouden zijn, daar waren we al snel van overtuigd! 

775d387d4721747859a8f41cf7b76230.jpgDus begonnen we de middag met twee heerlijke broodjes bij Jetties. Echt een aanrader als je naar Haarlem komt. Ze hebben heerlijke broodjes en maaltijden met alleen maar biologische producten. 

Na de broodjes en natuurlijk een lekker kopje thee hadden we nog een uurtje voordat de workshop begon. Mooi de tijd om nog even een wandeling door de stad te maken. Het weer zat mee dus we liepen lekker over de Grote Markt en door allerlei leuke, groene achteraf straatjes. 

404b8b5cc4f41671a155f92ff27b05d2.jpgUiteindelijk waren we netjes optijd weer bij de boekhandel waar we al opgewacht werden door Jette en de lieve mensen van de boekhandel en uitgeverij. Er stond een prachtige gedekte tafel met allemaal leuke spulletjes waar je meteen al een happy gevoel van kreeg. De workshop kon beginnnen!

6924da4bac62a6ce85518445f7786db6.jpg

Eerst gingen we aan de slag met het Happiness Manifest. Deze komt terug in het boek en daar staan alle wetten in waar je je aan moet houden voor een happy lifestyle. Toen deze eenmaal ondertekend was, gingen we aan de slag met het maken van een Happiness Jar en daar kwamen de glitters!!! Iedereen mocht zijn eigen jar maken met allerlei leuke producten die Jette had meegenomen en die ook rechtstreekt in het boek voorkwamen. Het was nog best lastig om een mooie compositie te maken. Kijk maar eens hoe geconcentreerd Marieke aan het werk is. 

a85efca33847b897faaf210ec0b535a0.jpg

We hebben best wel een tijdje lekker zitten knutselen en kletsen en ondertussen werden er behoorlijk wat kopjes thee gedronken. Het eindresultaat mag er wezen! Op de foto rechts zie je de creaties van Marieke en Janneke en op de linker foto het totaaloverzicht! d239584c114a803d389af26a4759da5e.jpg

Ter afsluiting wilden we natuurlijk ook heel graag ons boek laten signeren wat Jette graag deed! En zo kwam er al weer een einde aan de workshop en nadat Janneke nog een boek had gekocht (want we hebben nog niet genoeg te lezen) gingen we weer op huis aan. 

We hebben een hele leuke middag gehad!

Wat vinden jullie van onze Happiness Jars? Gaan jullie het boek ook lezen?Reacties op: De Happiness Workshop van Jette Schröder

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jette Schröder

Jette Schröder

'YOU CAN MAKE ANYTHING BY WRITING' Bovenstaande woorden heb ik geleend van C.S....