Leestip van Lizzie

op 30 januari 2022 door

Het is zondag en dat betekent een nieuwe blog met “De leestip van…” Deze week is het de beurt aan Lizzie. Deze week was het wikken en wegen wat er getipt zou worden. Uiteindelijk zijn het zelfs drie boeken geworden.

- door Lizzie -

77f077074fef00ed46e5c3972ce4522f.png

Mijn leestip van de week is… Welkom bij Hotel Flanagans – Åsa Hellberg

Ik heb dit eerste deel van de trilogie onlangs zelf gelezen. Het boek smaakte onmiddellijk naar meer en ik heb mij dan ook onmiddellijk de twee andere delen aangeschaft.
Het boek geeft mooi weer dat het als vrouw in de jaren ’40 niet gemakkelijk was om je plek in de zakenwereld in te nemen, dat je hier echt voor moest vechten. Persoonlijk lees ik graag boeken die nog eens benadrukken hoever wij als vrouw gekomen zijn en hoe iedere generatie zich meer vrijvecht. Want in de andere twee delen gaat het steeds een generatie verder.

Het zou te jammer zijn om enkel maar het eerste deel te tippen, vandaar dat ik onmiddellijk de twee andere delen erbij tip. Wanneer je het eerste deel uit hebt smaakt het gewoon naar meer, om te weten hoe alles afloopt. Want ssst… het eerst boek eindigt toch wel met een goed geheim. De twee andere titels zijn De dochters van Hotel Flanagan en De toekomst van Hotel Flanagan.

Over Welkom bij Hotel Flanagan

In Welkom bij hotel Flanagan volgen we de bijzondere vrouwen die het illustere hotel Flanagan in Londen runnen. Dit sfeervolle verhaal zit vol emoties, bedrog, wraak en catastrofes, maar ook met fantastische personages, een krachtige verhaallijn én een gelukkig einde.

Linda Lansing heeft de leiding over het hotel sinds ze het met tegenzin van haar vader erfde. Als ongetrouwde, alleenstaande hoteleigenaresse voldoet ze niet aan het plaatje van de Londense society, en dan is ze ook nog eens verwikkeld in een machtsstrijd met haar neef, die zichzelf als een veel geschiktere eigenaar voor het hotel ziet… 

Heb jij Welkom bij hotel Flanagan of de ganse serie al gelezen? Wat vond je ervan?Reacties op: Leestip van Lizzie

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Åsa Hellberg

Åsa Hellberg

Åsa Hellberg voelt zichzelf 'tussen de 25 en 85 jaar oud, afhankelijk van mijn...