Advertentie

De meisjes voordat Hebban in ons leven kwam: Nathalie

op 23 mei 2019 door

Vorige week maakte Nathalie bekend dat ze afscheid ging nemen van de Feelgood Club. We zetten haar nog even in de schijnwerpers in de rubriek 'De meisjes voor Hebban', met een kijkje in haar leven. Lees je mee?

- Door Sanne -

Het pre-Hebban tijdperk

Hoe zag jouw leven eruit voor je Hebban ontdekte?

Nathalie: "Ik las toen niet zo veel als dat ik de laatste jaren heb gelezen. Maar opeens ontdekte ik het chicklit-genre. Boeken die ik echt leuk vond om te lezen. Ik was daarvoor zoekende naar wat ik graag las, maar had nooit favorieten. Het begon met lezen van de boeken van Jill Mansell. En daarna, dankzij de koopjesboeken van De witte boekenmarkt die ik toen ging kopen, is mijn liefde voor Ierse auteurs en chicklits ontstaan. Mijn doel werd om alle boeken van Cathy Kelly en Marian Keyes te verzamelen, en te lezen natuurlijk. En ik blijf het nog steeds zo gaaf vinden dat ik deze twee auteurs voor de Feelgood club heb mogen interviewen."

Wat las je het liefst?

Nathalie: "Chicklits. Daarvoor had ik nooit een favoriet genre, wist ik ook niet zo goed wat ik leuk vond. Ik had geen echte lievelingsauteurs, maar toen ik het chicklit-genre ontdekte is er een boekenwereld voor mij open gegaan."

Hallo Hebban!

Hoe ontdekte je Hebban?

Nathalie: "Ik keek in mijn lunchpauzes vaak op een andere boekensite, maar die werd op een gegeven moment niet meer bijgehouden en toen vond ik Hebban online. Deze site bleef mij aantrekken.
Vroeger kocht ik nog weleens dubbele boeken, kwam ik er thuis achter dat ik het boek al thuis had liggen. Op Hebban heb ik toen een account aangemaakt en ben ik al mijn boeken in gaan bijhouden. Sindsdien is Hebban verslavend voor mij geworden. Regelmatig sta ik in een winkel voor een rij boeken met mijn mobieltje in mijn handen, controlerend op Hebban welke boeken ik nog niet heb."

Is je leessmaak veranderd door Hebban?

Nathalie: "Mijn leessmaak is niet veranderd, want ik lees nog steeds het liefst een goede chicklit. Maar dankzij Hebban, en vooral dankzij de Feelgood club, heb ik veel nieuwe lievelingsauteurs mogen ontdekken."

Wat betekent de Feelgood Club voor jou?

Nathalie: "Een supertoffe club waarin we onze boekenliefde kunnen delen. Heerlijk om meerdere boekenliefhebbers om je heen te hebben en nieuwe lievelingsauteurs te kunnen ontdekken. En leuke boekenuitjes."

After Hebban

Hoe denk je dat jouw leven er uit zal zien als Hebban er mee stopt?

Nathalie: "Als de site zou stoppen, dat mag niet hoor! Ik kan gewoon niet zonder Hebban!
Ik heb onlangs wel een moeilijke beslissing genomen. Ik ben gestopt met de Feelgood club. Ik kijk terug naar twee mooie jaren waar ik Hebban heel dankbaar voor ben. Maar het is tijd om andere dromen waar te gaan maken. De Feelgood club slokte onbewust te veel tijd op en ik kwam niet meer toe aan het waarmaken van mijn allergrootste droom: ik wil zelf feelgoodauteur worden.
Ik ga de Feelgood club missen, maar ik ga nu mijn droom waarmaken en me focussen op het schrijven en uitgeven van feelgoodverhalen. En dat vind ik het allermooiste om te doen. En ik blijf een trouwe volger van de spot."

Wat doe je nog meer naast Hebban?

Nathalie: "Naast lezen heb ik een passie voor muziek. Ik heb in bandjes gezongen en basgitaar gespeeld en ga graag naar concerten en festivals. En daarnaast ben ik nu dus hard aan het schrijven en hoop ik eind dit jaar mijn allereerste manuscript in eigen beheer te kunnen publiceren. I follow my dream…"

Bedankt

Lieve Nathalie, natuurlijk laten we je niet zomaar vertrekken. We willen je allemaal hartelijk bedanken voor je tijd bij de Feelgood Club!

Mandy: Nathalie, ik wens je heel veel succes in de toekomst en ik hoop dat je mooie boeken mag gaan schrijven.

Marleen: Dankjewel voor de leuke feelgoodtijd en heel veel succes met schrijven!

Marieke: Nathalie, wat was het leuk om samen buddy reads te doen met een kattenthema. Voor nu: Succes met je schrijfcarriere.

Diana: Dankjewel voor de leuke tijd in de Feelgood club, Nathalie. Veel succes tijdens het schrijven en ik ga zeker je boek(en) lezen als je zover bent!

Renate: Dankje wel! En gaan elkaar vast wel in de buurt zien!!

Lore: Dankjewel voor de leuke feelgoodmomentjes die we gehad hebben. Veel succes met je toekomst en het schrijven!

Helma: Nathalie, bedankt voor al die leuke indie interviews en wie weet kunnen we jou straks interviewen als je boek klaar is. Veel succes met schrijven!

Janneke: Bedankt voor de leuke tijd Nathalie en succes met schrijven!

Sanne: Nathalie, bedankt voor de feelgood buddies en tijd bij de Feelgood Club! Veel succes met schrijven en ik hoop gauw meer van je te lezen.Reacties op: De meisjes voordat Hebban in ons leven kwam: Nathalie

Meer informatie

Over

Jill Mansell

Jill Mansell

Jill Mansell is een absolute bestellerauteur. Haar razend populaire boeken voor ...

Cathy Kelly

Cathy Kelly

Kelly groeide op in Dublin en werkte lange tijd als journalist voor een Ierse kr...

Marian Keyes

Marian Keyes

Marian Keyes is een van Ierlands meest succesvolle schrijfsters. Ze debuteerde i...